eStudent Logo
Šansa “5 do 12”: produžili smo prijave jer i tebi želimo reći “Drago mi je, eSTUDENT”

Šansa “5 do 12”: produžili smo prijave jer i tebi želimo reći “Drago mi je, eSTUDENT”

Autor: Goran Terzić, 10. 10. 2022.

Promotivne aktivnosti obavljane tijekom Pristupnog procesa pokazale su se kao izvrstan način da studentima otvorimo vrata Udruge i približimo im prilike kojima će obogatiti iskustvo studiranja. Po isteku roka za prijavu, ptičice na grani šapnule su nam da postoji još nekolicina studenata koji su, kako to nerijetko biva u studentskom svijetu, iz ovog ili onog razloga prespavali rok. Empatični kakvi jesmo te željni susreta i suradnje s novim ljudima, odlučili smo kratko produžiti prijave!

Poslati prijavu zajedno s riješenim caseom željenog tima moguće je učiniti OVDJE do 13. listopada u 23:59h! Sve potrebne informacije o Pristupnom procesu pronaći ćeš u ČLANKU.

Uspješno odštandirali i predstavili se na panelu

Kao i svake godine, i ove smo se potrudili maksimalno približiti eSTUDENT studentskoj populaciji. Tijekom štandiranja u prostorima zagrebačkih i varaždinskih fakulteta te na drugim lokacijama s velikom protočnošću studenata, promo materijalima i razgovorom uspjeli smo postići ono najvažnije – predstaviti Udrugu kao mjesto koje promiče aktivno učenje, razvijanje vještina, suradnju, prijateljsku atmosferu i kvalitetu rada.

Kao pečat promotivnih aktivnosti, pred kraj Pristupnog procesa, organizirali smo i održali već tradicionalni panel „Drago mi je, eSTUDENT“. Tom prigodom, prošlog četvrtka u IQ baru, zainteresirani studenti imali su priliku iz prve ruke saznati što znači volontirati u eSTUDENTu.

Sadašnji koordinatori i voditelji predstavili su rad svih 8 skupina, odnosno 19 timova, a zatim prepričali iskustva koja su ih i potaknula da nastave svoju ePRIČU. Nakon prezentiranja djelovanja Udruge i osobnih dojmova te benefita koje članstvo u eSTUDENTu donosi, naši vrijedni volonteri rado su prilazili gostima i odgovarali na sva pitanja! Vjerujte, bilo ih je vrtoglavo puno!

Panel "Drago mi je, eSTUDENT", 2022. u IQ baru

U ugodnoj i živoj atmosferi panel je priveden kraju, a naš cilj ostvaren. Naime, naši posjetitelji lako su uočili četiri glavne vrijednosti kojima se vodimo: proaktivnost, edukacija, networking i humanitarnost, a usput smo pokazali zašto nam volontiranje pričinjava zadovoljstvo te zašto baš eSTUDENT!

Kao što naziv panela sugerira, drago nam je da smo imali priliku predstaviti se velikom broju studenata koji su spremno izdvojili večer kako bi upoznali nas i djelatnosti Udruge. Puni entuzijazma i želje za napretkom te sazrijevanjem spremamo se za nadolazeće izazove i čekamo nove članove-volontere!

Zanima te više?

Volontiranje ti zvuči privlačno, no ne smatraš ekonomičnim „gubiti vrijeme“ kada možeš zarađivati? Izdvoji dvije-tri minute i u BLOGU saznaj zašto se isplati volontirati! Ukoliko te pročitano razuvjeri i motivira na prve volonterske korake, na našoj web stranici pronaći ćeš opise svih skupina i timova koji djeluju u eSTUDENTu. Možda je neki od njih baš tvoj match

Također, zaprati nas i na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i LinkedIn te se pretplati na newsletter, a naš će zadatak biti obavijestiti te o nadolazećim projektima, natjecanjima i edukacijama kojima se možeš priključiti te napredovati na profesionalnom i privatnom planu. 

Ostale objave

27. 05. 2023.

Šećer na kraju ovogodišnjeg LUMEN Business natjecanja - upoznajte KPMG

KPMG je međunarodna mreža revizijskih, poreznih i savjetodavnih poduzeća s korijenima koji sežu u 19. stoljeće.

26. 05. 2023.

S prvim zrakama sunca dolaze i prvi znakovi neproduktivnosti? Ne mora biti tako!

Ako produktivnost ljeti nije ni tvoja jača strana, baci oko na nekoliko savjeta kako se uspjeti odmoriti, ali i zadržati pravu doz...

25. 05. 2023.

Zavirite u radionice Zelenog eMJESECa

Provjerite kako su protekle zanimljive radionice na temu ekologije.

25. 05. 2023.

Održana je peta radionica LUMEN Data Science na temu: Data Science - Approaches and Processes

Bliži se LUMEN završnica, a prije nje, pročitaj izvještaj s posljednje Data Science radionice

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri