eStudent Logo
Sa STARTERom na IBRM: IN2 grupa tvoja je možebitna karijerna ulica!

Sa STARTERom na IBRM: IN2 grupa tvoja je možebitna karijerna ulica!

Autor: Goran Terzić, 09. 10. 2022.

Nikad nije kasno poći u potragu za radnim iskustvom niti je loše prihvaćati ponude uglednih poduzeća, no prije toga, poželjno je susresti se sa stvarnošću željenog radnog mjesta. Naime, jedno je voditi se glasinama i očekivanjima, a sasvim drugo uživo osjetiti atmosferu radnog okruženja i upoznati se sa zahtjevima poslodavca i politikom poslovanja. 

Na sreću, eSTUDENT nudi pregršt prilika za međusobno upoznavanje studenata i poslodavaca s ciljem lakšeg filtriranja izbora i ciljeva. Prilika koju ti nudimo već na samom početku akademske godine jest prvi Izlet na buduće radno mjesto (IBRM)!

Riječ je o projektu u organizaciji tima STARTER koji poduzećima pruža priliku da se predstave studentima te im unutar nekoliko sati daju uvid u radna mjesta i sve što ona obuhvaćaju. Kroz predavanja, studentima približavaju svakodnevnu radnu atmosferu, organizacijsku kulturu poduzeća te različite zadatke s kojima se suočavaju.

Nadalje, tu su i radionice tijekom kojih studenti imaju priliku pokazati svoja specifična znanja. Na ovaj način, poduzeća kroz formalna i neformalna druženja mogu iz prve ruke saznati što studenti očekuju od svog poslodavca te im se predstaviti u punom smislu.

Novu akademsku godinu započni izletom koji otvara mogućnosti

Odredište prvog ovogodišnjeg Izleta jest IN2 grupa (Josipa Marohnića 1/1). Rezervirani datum posjete poduzeću je 19. listopada, a cjelokupan Izlet pod temom „Let’s go IN2 the spectrum of career possibilities“ trajat će od 11 do 13 sati.

IN2 grupa jedan je od vodećih pružatelja IT usluga za javni i privatni sektor u regiji. Njihova softverska rješenja nalaze se u gotovo svim industrijskim granama i svakodnevno ih susrećemo u zdravstvu, banci, katastru, prilikom prelaska državne granice ili kod veterinara. Uz to, IN2 grupa dio je CSI grupacije - jedne od najsnažnijih globalnih ICT grupacija koja isporučuje softverska rješenja.

Ovo široko rasprostranjeno poduzeće uskoro će proslaviti čak 30 godina poslovanja ispunjenog zadovoljstvom više od 500 zaposlenih. Jedan od njih ističe:

Ima dovoljno mladih da svaki party, teambuilding ili obično druženje imaju odličnu atmosferu, a istovremeno dovoljno iskusnih da za većinu problema na koje naiđeš možeš među kolegama naći nekoga tko je taj problem već riješio.

Zaviri u škrinju karijernih prilika IN2 grupe

Ukoliko si student/ica tehničkog usmjerenja, a zanima te kako izgleda jedan radni dan softverskog inženjera, konzultanta, poslovnog analitičara ili pak voditelja projekata/proizvoda, Izlet u IN2 grupu prilika je koju ne želiš propustiti!

Na prvi ovogodišnji IBRM možeš se prijaviti OVDJE u razdoblju od 9. do 15. listopada!

Osim što ćeš imati priliku nakratko osjetiti atmosferu radnog okruženja IN2 grupe, iz prve ruke saznat ćeš sve o ustrojstvu, poslovanju i uspjesima poduzeća. Također, IBRM je odskočna daska koja ti pomaže da skupiš dovoljno motivacije i hrabrosti te se raspitaš o otvorenim poslovnim mogućnostima unutar poduzeća. Kroz interaktivan koncept brzo ćeš dobiti pravu sliku poduzeća i znati je li IN2 grupa tvoja uzbudljiva karijerna ulica.

S obzirom na ograničen broj polaznika IBRM-a, potičemo te da mjesto rezerviraš što prije!

Saznaj više!

Obavijesti o svim zakazanim Izletima na buduće radno mjesto pravovremeno će biti objavljene na našoj web stranici. Kako ti niti jedna novost ne bi promakla, potičemo te da nas zapratiš na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i LinkedIn. Također, ukoliko želiš da ti mail pretinac postane škrinja koja krije mnoštvo prilika kojima ćeš obogatiti iskustvo studiranja u novoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter

Ostale objave

30. 11. 2022.

Što ti je činiti kako bi pronašao/la studentski posao u struci?

Studentski posao u struci odlično je rješenje za sve studente kojima fakultet ne nudi studentsku praksu.

30. 11. 2022.

Otvorene prijave za CSR in spotlight: “Spot greener, spot better“

Zainteresirani studenti dijelom projekta mogu postati prijavom do 9. prosinca

27. 11. 2022.

PLIVA: Lokalni posao s globalnom karijerom

Zaposlenici PLIVE i Teva grupe ugostili su studente kako bih ih upoznali s IT dijelom ovog farmaceutskog poduzeća

23. 11. 2022.

Psihoterapija s Instagrama: širenje svijesti ili veličanje mentalnih oboljenja?

Društvene mreže postaju glavni izvor informiranja, bilo o znanosti, politici ili popularnoj kulturi, ali gdje podvući crtu?

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri