eStudent Logo
Rijeka i Zagreb uživali u Drago mi je eSTUDENT panelima

Rijeka i Zagreb uživali u Drago mi je eSTUDENT panelima

Autor: Anamaria Bilić, 10. 10. 2020.

Donosimo ti odličnu vijest, prijave za nove članove eSTUDENTa produžene su do nedjelje, 11. listopada! Požuri, prijavi se i ne dopusti da ti svijet prilika  pobjegne.

Tijekom ovog tjedna održali smo dva odlična Drago mi je, eSTUDENT panela, jedan u Rijeci te jedan u Zagrebu. 

U Rijeci smo se družili u srijedu, 7. listopada u Klubu Bačva te su uz ugodnu atmosferu voditeljice timova koji djeluju u Rijeci i dio predsjedništva Udruge odgovarali na sva pitanja zainteresiranih studenata i super se zabavili. Održana je također i panel rasprava tijekom koje su prisutni mogli saznati sve najbitnije informacije vezane uz eSTUDENT. U Rijeci djeluju dva tima, Rijeka - humanitarne aktivnosti i Rijeka - akademske aktivnosti, više o njima saznaj ovdje. 

 

U Zagrebu u četvrtak, 8. listopada u prepunom IQ baru održali smo panel raspravu na kojoj su studenti mogli čuti iskustva nekoliko sadašnjih voditelja timova. Pričalo se o tome koliko i na koji način eSTUDENT pomaže studentima u njihovom privatnom i poslovnom rastu i razvoju, kako Udruga djeluje, što radimo te koliko uživamo u tome, a sve to uz odličnu zabavu, druženje i međusobno povezivanje. Nakon panela zainteresirani studenti mogli su čuti sve o timovima od samih voditelja uz opušteni razgovor i druženje.

 

Prijave su produžene, odaberi tri tima, poredaj svoje prioritete i riješi case study, a kako bi ti pomogli u odabiru tima koji je baš za tebe riješi naš mali, slatki kviz. Također, možeš pročitati blogove s opisima skupina, a ovdje možeš pronaći detaljne informacije o svim timovima. Sve dodatne informacije pronađi na eSTUDENT Facebook, Instagram i web stranici te pretplatom na newsletter.

Ostale objave

10. 10. 2020.

Studenti u Zagrebu i Rijeci imali su priliku čuti sve o Udruzi u ugodnoj i opuštenoj atmosferi

08. 10. 2020.

Skupine koje grade ePRIČU iznutra

Tri skupine bez kojih eSTUDENT ne bi bio ono što je - Content Management, Ljudski potencijali i Informacijske tehnologije

06. 10. 2020.

Skupina Project Management ima tim za tebe

Intervju s Katarinom Ditrih i Tinom Palekom, koordinatoricama Skupine.

04. 10. 2020.

How to STARTER - otkrij čari procesa zapošljavanja

Tim STARTER pruža ti savršen balans učenja i organizacije projekata vezanih uz proces zapošljavanja.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri