eStudent Logo
Proširi vidike i izaberi eSTUDENT - počinju prijave za novu akademsku godinu

Proširi vidike i izaberi eSTUDENT - počinju prijave za novu akademsku godinu

Autor: Paula Anić, 23. 09. 2021.

eSTUDENT je otvorio prijave za nove članove za akademsku godinu 2021./2022. Prijave počinju danas, 23. rujna, i traju sve do 7. listopada 2021. u ponoć. Ako si proaktivan student koji želi obogatiti svoj studentski život volontiranjem, učenjem korisnih vještina, upoznavanjem novih, sebi sličnih ljudi i ludom zabavom, onda je eSTUDENT udruga za tebe.

Proširi svoje vidike

Nakon prijave, rješavanja case-a i intervjua s voditeljima možeš proširiti svoje vidike i postati dio jedne od najvećih studentskih udruga u Hrvatskoj koja ove godine slavi 18. godina postojanja. U 8 skupina i 20 timova ima mjesta za studente iz tri grada, Zagreba, Rijeke i Varaždina, kao i svih usmjerenja. Jednako su nam potrebni STEM-ovci kao društvenjaci, ali i kreativci.

eSTUDENT je udruga koja se prvenstveno bavi organizacijom studentskih projekata i natjecanja. Na taj način naši članovi, ali i ostali studenti imaju priliku sudjelovati u neprestanom networkingu kako s akademskom zajednicom, tako i s vanjskim partnerima.

Podjela po skupinama i timovima

Ako te zanima project i event management, organizacija studentskih natjecanja, poslovna komunikacija, koordinacija natjecatelja i razvijanje networking vještina, timovi u skupini Project Management su za tebe. Možeš odabrati jedan od četiri tima unutar skupine, LUMEN Business, LUMEN Data science, LUMEN Development i LUMEN Engineering.

Ukoliko si kreativac koji želi sudjelovati u kreiranju sadržaja koji eSTUDENT plasira na van, razumiješ se u društvene mreže, fotografiranje, grafički dizajn ili pisanje članaka i blogova, skupina Content Management je za tebe. Unutar te skupine postoje četiri tima, Marketing, Multimedija, Vizualne Komunikacije i Public Relations.

STARTER skupina zaseban je tim za sebe unutar kojeg možeš usavršiti vještine pisanje životopisa kao i pomoć drugima da unaprijede svoje. Također, članovi ovog tima organiziraju projekte pomoću kojih se studenti lakše mogu zaposliti u struci te se također bave obavještavanjem studenata o oglasima za poslove koje poduzeća nude.

Informacijske tehnologije odnosno skraćeno IT također je zaseban tim unutar istoimene skupine. IT-evci u eSTUDENTu zaslužni su za tehničku podršku na svim projektima koje udruga organizira održavanjem i unaprjeđivanjem starih i kreiranjem novih aplikacija.

eSTUDENT mreža posebna je skupina unutar Udruge koja obuhvaća studente u Rijeci i Varaždinu. Naše morske kolege imaju priliku odabrati jedan od dva tima, Rijeka - humanitarne aktivnosti ili Rijeka STARTER, dok kolege sa sjevera imaju tim pod nazivom Varaždin. Sva tri tima organiziraju razne projekte i natjecanja kao i društvene događaje za kolege sa svojih matičnih Sveučilišta.

Skupina Financije, unutar koje se nalaze dva tima, Legal Team i Računovodstvo i financije, usmjerena je studentima Pravnog i Ekonomskog fakulteta koji žele izbrusiti svoje vještine iz struke kao i organizirati događaje kojima će približiti svoju struku drugim  studentima.

Ako ti je pak druženje na prvom mjestu, skupina Ljudski potencijali baš je za tebe. Unutar te skupine postoje dva tima, Event Management tim koji je zaslužan za organizaciju svih casual druženja, partija i team buildinga za cijelu udrugu. S druge strane, tim Evaluacije bavi se analizom zadovoljstva članova udruge kao i promocijom mentalnog zdravlja među studentima.

Na samom kraju tu je skupina Community podijeljena na timove Društveno odgovorno poslovanje, Dobrotvorne i ekološke aktivnosti i Popularizacija znanosti. Tim Društveno odgovorno poslovanje namijenjen je organizaciji događaja unutar Udruge kojima se promiću vrijednosti društveno odgovornog poslovanja te spaja gospodarsku i akademsku zajednicu. Unutar tima Dobrotvorne i ekološke aktivnosti tima najviše ćeš se baviti organizacijom događaja i projekata koji pomažu široj zajednici i skreću pažnju na pitanja vezana za okoliš. Popularizacija znanosti tim je kojem je glavni zadatak približavanje znanosti studentima i djeci kroz zabavna predavanja i radionice kao i poticanje na zdravi način života kroz svoje projekte.

Ovo je bio samo uvod! Kroz nekoliko dana moći ćeš detaljnije pročitati o svakoj od skupina i timova na našoj web stranici Udruge ili na webu namijenjenom pristupnom procesu. Također nas zaprati i na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i LinkedIn gdje možeš saznati više o Udruzi. 

Ostale objave

30. 11. 2023.

Pridruži nam se i ove godine u osvještavanju studenata o društveno odgovornom poslovanju

Krenule su prijave za CSR in spotlight kojemu je cilj osvijestiti studente o društveno odgovornom poslovanju

24. 11. 2023.

STARTER te vodi u Zagrebačku banku , saznaj kako do prilike za posao!

Na drugi Izlet ove godine vodimo te u Zagrebačku banku, sve detalje otkrij u nastavku

23. 11. 2023.

Career Speed Dating - prilika koja se ne propušta i epizoda koju trebate poslušati

U novoj epizodi ePODCASTa saznaj sve o Career Speed Datingu.

20. 11. 2023.

U novoj epizodi ePODCASTa upoznali smo KING ICT!

Donosimo ti novu epizodu ePODCASTa

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri