eStudent Logo
Prijavi se na Business Matchmaker i otkrij poduzeća koja te čekaju na intervjuu!

Prijavi se na Business Matchmaker i otkrij poduzeća koja te čekaju na intervjuu!

Autor: Ana Ljubičić, 15. 04. 2022.

Student si Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i do sada nisi imao priliku susresti se s poslodavcima te odraditi intervju za posao? Ne čekaj, prijavi se na projekt Business Matchmaker koji će ti pružiti priliku da na zanimljiv i interaktivan način predstaviš sebe, svoje sposobnosti samoprezentacije i koji će ti omogućiti da se upoznaš s prilikama na tržištu rada iz prve ruke. Business Matchmaker će se održati u srijedu, 4. 5. 2022. godine. Savjetujemo ti da se prijaviš i uhvatiš svoju priliku za daljnji razvoj na poslovnom putu!

Ured za savjetovanje i razvoj karijera – EFZG-a i studentska udruga eSTUDENT stoje iza pripreme  ovog jednodnevnog događaja koji će ti dopustiti da se osobno predstaviš skupini željenih poduzeća u kratkim selekcijskim intervjuima u trajanju od 6 minuta. Studenti koji ostave najbolji dojam na poduzeća bit će pozvani na duži, 15-minutni intervju koji će se održati isti dan, nakon pauze za ručak. 

Koja te poduzeća očekuju?

Poduzeća su podijeljena u skupine, ovisno o tome koji profil studenata traže. 

U skupini A1 čekaju te KING ICT d.o.o., KPMG Croatia d.o.o. za reviziju i OTP Banka d.d. Skupinu A2 čine Philip Morris Zagreb d.o.o., Samsung Electronics Austria Gmbh - Podružnica Zagreb te Zagrebačka banka d.d.

Slijedi skupina B1 u kojoj ćeš imati priliku upoznati Auto Hrvatska d.d., Deloitte d.o.o. i EY te Mazars Cinotti Consulting d.o.o., Privredna banka Zagreb d.d. i PLIVA Hrvatska d.o.o. unutar skupine B2.

U skupini C nestrpljivo te čekaju HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA, Konzum plus d.o.o. Lidl Hrvatska i Rimac Technology.

Spremna te čeka i skupina D koju čine Atos IT Solutions and Services d.o.o.Lemax d.o.o. i LeverUP Consulting Adria d.o.o..

Posljednju, ali jako zanimljivu skupinu E čine ch aviation services d.o.o., Kaufland Hrvatska k.d., L'Oreal Adria d.o.o., Medtronic i Orbico d.o.o..

Vjerujemo da su te poduzeća zainteresirala i da ćeš se prijaviti u barem jednu od skupina, predstaviti se potencijalnim poslodavcima, ali i njima dati priliku da ti otkriju koje te prilike očekuju. Ne čekaj, prijavi se na linku do 22. travnja i upoznaj svog matchmakera već 4. svibnja na Ekonomskom fakultetu - Zagreb!

Ostale objave

07. 02. 2024.

Kako dekorirati svoj životni prostor na studentskom budžetu

Donosimo nekoliko savjeta kako poboljšati svoje okruženje

06. 02. 2024.

PwC je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto!

Pwc je iduće odredište STARTERovog projekta Izlet na buduće radno mjesto, broj mjesta je ograničen!

31. 01. 2024.

Budi što želiš, dođi i TI na karneval!

Saznajte koji hrvatski gradovi organiziraju karnevalske povorke i osigurajte si dobar provod u veljači.

31. 01. 2024.

It Starts With You: zašto uvijek zadatak kojem je rok u ponoć predam u 23:59?

Često odgađamo izvršavanje zadataka do zadnje minute. Je li uzrok tome lijenost, nedostatak samodiscipline ili je možda nešto potp...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri