eStudent Logo
Prijavi se na Business Matchmaker i otkrij poduzeća koja te čekaju na intervjuu!

Prijavi se na Business Matchmaker i otkrij poduzeća koja te čekaju na intervjuu!

Autor: Ana Ljubičić, 15. 04. 2022.

Student si Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i do sada nisi imao priliku susresti se s poslodavcima te odraditi intervju za posao? Ne čekaj, prijavi se na projekt Business Matchmaker koji će ti pružiti priliku da na zanimljiv i interaktivan način predstaviš sebe, svoje sposobnosti samoprezentacije i koji će ti omogućiti da se upoznaš s prilikama na tržištu rada iz prve ruke. Business Matchmaker će se održati u srijedu, 4. 5. 2022. godine. Savjetujemo ti da se prijaviš i uhvatiš svoju priliku za daljnji razvoj na poslovnom putu!

Ured za savjetovanje i razvoj karijera – EFZG-a i studentska udruga eSTUDENT stoje iza pripreme  ovog jednodnevnog događaja koji će ti dopustiti da se osobno predstaviš skupini željenih poduzeća u kratkim selekcijskim intervjuima u trajanju od 6 minuta. Studenti koji ostave najbolji dojam na poduzeća bit će pozvani na duži, 15-minutni intervju koji će se održati isti dan, nakon pauze za ručak. 

Koja te poduzeća očekuju?

Poduzeća su podijeljena u skupine, ovisno o tome koji profil studenata traže. 

U skupini A1 čekaju te KING ICT d.o.o., KPMG Croatia d.o.o. za reviziju i OTP Banka d.d. Skupinu A2 čine Philip Morris Zagreb d.o.o., Samsung Electronics Austria Gmbh - Podružnica Zagreb te Zagrebačka banka d.d.

Slijedi skupina B1 u kojoj ćeš imati priliku upoznati Auto Hrvatska d.d., Deloitte d.o.o. i EY te Mazars Cinotti Consulting d.o.o., Privredna banka Zagreb d.d. i PLIVA Hrvatska d.o.o. unutar skupine B2.

U skupini C nestrpljivo te čekaju HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA, Konzum plus d.o.o. Lidl Hrvatska i Rimac Technology.

Spremna te čeka i skupina D koju čine Atos IT Solutions and Services d.o.o.Lemax d.o.o. i LeverUP Consulting Adria d.o.o..

Posljednju, ali jako zanimljivu skupinu E čine ch aviation services d.o.o., Kaufland Hrvatska k.d., L'Oreal Adria d.o.o., Medtronic i Orbico d.o.o..

Vjerujemo da su te poduzeća zainteresirala i da ćeš se prijaviti u barem jednu od skupina, predstaviti se potencijalnim poslodavcima, ali i njima dati priliku da ti otkriju koje te prilike očekuju. Ne čekaj, prijavi se na linku do 22. travnja i upoznaj svog matchmakera već 4. svibnja na Ekonomskom fakultetu - Zagreb!

Ostale objave

24. 09. 2023.

Započeo je eSTUDENTov pristupni proces

Otvorene su prijave za novu eSTUDENT godinu.

21. 09. 2023.

Upoznaj skupinu STARTER i startaj s nama u novo iskustvo

Obogatite iskustvo studiranja radeći na zanimljivim projektima STARTER skupine.

18. 09. 2023.

Ljudski potencijali - skupina zadužena za partijanje i mentalno razvijanje

Prijavite se na naš pristupni proces i saznajte kako bi se snašli u ulozi organizatora događaja, ali i evaluaciji članova.

14. 09. 2023.

Skupina Financije spremna je upoznati te

Pravnici i ekonomisti, a i svi oni koji imaju interes za ova područja - čekamo vas u skupini Financije!👨‍👩‍👧‍👦

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri