eStudent Logo
Prijave poduzeća za Business Matchmaker su otvorene!

Prijave poduzeća za Business Matchmaker su otvorene!

Autor: Laura Jeletić, 18. 01. 2021.

Započele su prijave za poduzeća za Business Matchmaker, jedinstveni speed dating događaj koji organiziraju Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta Zagreb i studentska udruga eSTUDENT s ciljem povezivanja uspješnih poduzeća sa studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta Zagreb. S obzirom na „novo normalno“ događaj će se održati u online obliku, a početkom mjeseca svibnja 2021. godine.

Naime, Business Matchmaker je projekt na kojem se studenti ekonomskog usmjerenja predstavljaju Vama, njihovim potencijalnim poslodavcima, kroz kombinaciju speed datinga i intervjua za posao. Poslodavci, koji unaprijed imaju uvid u životopise prijavljenih studenata, imaju priliku upoznati se sa studentima u kratkim selekcijskim intervjuima, a nakon čega slijedi evaluacija s obje strane. Zatim poslodavci odabiru tri studenta koja su ih se najviše dojmila te s njima ostvaruju dulji razgovor.

Sudjelovanjem na Business Matchmakeru svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja. Pritom imaju mogućnost upoznati mlade talente te možda i pronaći novog člana za svoj tim. Na taj način profitiraju i poslodavci i studenti na obostrano zadovoljstvo, a obje strane ostvaruju i novo iskustvo selekcijskog procesa u online okruženju!

Što čekate? Prijavite se i Vi! Ispunite formu za prijave na službenoj web stranici događaja do 25. veljače 2021. i povedite svoje poduzeće u nova iskustva i uspješne pothvate!

Za dodatne informacije možete nam se obratiti putem službene e-mail adrese: business.matchmaker@net.efzg.hr ili posjetite službene web stranice Ureda za savjetovanje i razvoj karijera - EFZG i eSTUDENTa.

 

Ostale objave

23. 02. 2021.

Nastavak uspješne suradnje eSTUDENTa i PLIVE

Nastavak uspješne suradnje najveće studentske udruge eSTUDENTa i PLIVE u ulozi premium partnera i partnera na mnogobrojnim natjec...

22. 02. 2021.

Počinju prijave za Presentation skills- natjecanje u kojem imaš priliku pokazati pravog sebe!

Prijavi se na natjecanje i istakni se prezentacijom!

15. 02. 2021.

Otvorene su prijave radova za izložbu jedinstvenog humanitarnog projekta Rikula

Rikula je projekt humanitarnog karaktera s čak tri vrste događaja. Kroz predavanja, radionice i izložbu sudionici će moći naučiti ...

14. 02. 2021.

Najromantičniji dan u godini: kako je prema legendi nastalo Valentinovo i kako se slavi u svijetu

Valentinovo je dan kada se slavi ljubav. Kako je nastalo i kako se obilježava diljem svijeta, donosi ti Udruga eSTUDENT!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri