eStudent Logo
Prezentacijom do pobjede na Presentation skills natjecanju

Prezentacijom do pobjede na Presentation skills natjecanju

Autor: Paško Zoričić, 16. 02. 2020.

„Odma' u sridu“

Novi članovi eSTUDENT tima Varaždin pripremili su  ove godine svoj prvi veliki projekt natjecanje u Presentation skills. Početak prijava za natjecanje započinje 24. veljače do 13. ožujka 2020. Kako bi bilo zanimljivije omogućili su da se prijaviti možete individualno ili u paru. Tema oko koje će se ove godine ukrstiti jezici ili izmjenjivati prezentacije je Digitalni marketing. Kako bi napetost bila veća case trebate predati do 22. ožujka 2020. godine. Da bi poticaj bio još veći uključili su i nagrade za najbolje tako da prva tri mjesta imaju osigurane vrijedne novčane nagrade. Natjecanje traje dva dana. Prvi dan je soft skill radionica te upoznavanje, a drugi dan je prezentacija radova. Završnica se odvija 26. i  27. ožujka na Sveučilište Sjever u Varaždinu. 

Što je Presentation skills natjecanje?

Presentation skills je natjecanje u izradi prezentacija i njihovog prezentiranja. Natjecanje može pomoći studentima da steknu iskustva u javnim nastupima i prezentacijskim vještinama. Uz to natjecateljima će biti omogućena i soft skills radionice. Stručni žiri će nastupe ocjenjivati u nekoliko kategorija. Tako, budite spreman na sve i nemoj dopustiti da Vas nešto iznenadi.

Zašto Presentation skills natjecanje?

Prezentacije su postale sastavni dio obrazovanja od osnovnoškolskih klupa pa sve do menadžerskih pozicija. Vrlo vjerojatno se nitko tijekom školovanja nije posebno  pripremao za prezentacije i javne nastupe. Razlog tome je uvijek manjak znanja, trema ili strah od javnih govora te nastupa. Upravo potaknuti tim problemima, eSTUDENT je odlučio ovim projektom presjeći to izbjegavanje i potaknut te da se suočiš sa svojim problemom i započneš raditi na sebi.   

I kako svaka priča ima sretan kraj tako će ga i ova dobiti, ali tek kad odete na stranicu eSTUDENTa i  prijavite se na ovo natjecanje!

Ostale objave

08. 04. 2020.

Retro is back!

Retro stil se vraća u modu, a ni eSTUDENT ne zaostaje za trendovima

07. 04. 2020.

Nema straha i boli, dok nas zajedništvo vodi!

Par savjeta kako i ti možeš pridonijeti ovoj borbi protiv koronavirusa

06. 04. 2020.

Otvaranje obrta je jednostavno - eSTUDENT zna kako!

Sve što trebaš znati na jednom mjestu!

03. 04. 2020.

Utjecaj vježbanja na mentalno zdravlje

Pitaš se kako vježbanje pridonosi zdravlju čovjekove psihe? Saznaj u idućem članku!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri