eStudent Logo
Presentation skills putovanje privedeno je kraju!

Presentation skills putovanje privedeno je kraju!

Autor: Ana Karačić, 22. 04. 2021.

Završnica natjecanja Presentation skills održana je u utorak 20. travnja putem Zoom aplikacije. Pred ovogodišnjim natjecateljima našla se tema digitalni marketing u sklopu poslovnog slučaja “Mali festival - velika pozornica” koji predstavlja novi način funkcioniranja kazališta. Zadatak natjecatelja bio je napraviti kratki video uradak i prezentaciju na zadanu temu, koju je žiri ocijenio i nakon prezentiranja dao stručnu povratnu informaciju.

Presudna je originalnost

Odabir pobjednika nije bio lak, presudilo je ono što su organizatori kroz cijelo natjecanje isticali kao najvažnije, a to je originalnost ideja i autentičnost natjecatelja. Pobjednici natjecanja su David Copak i Mia Marković iz tima Tim2Go. Drugo mjesto osvojio je tim INFLUtainment kojeg čine Martina Ivančić i Antonia Rihtatić. Na trećem mjestu našao se tim Smart Art kojeg predstavljaju Karla Miklautz i Viktorija Klasić. Četvrto mjesto zauzela je Laura Benković, te na kraju peto mjesto Kristina Kelava. 

Za pobjednike i pobjednice osigurane su i nagrade, prva tri mjesta osvajaju novčanu nagradu, dok su natjecateljice na četvrtom i petom mjestu za nagradu dobile ulaznice za Mali festival.

Iako je bilo predviđeno natjecanje održati  uživo, ovaj virtualni način prezentiranja pokazao se odličan i iznimno koristan za vremena u kojoj se komunikacija sve više seli online. Pobjednici su imali priliku poboljšati svoje prezentacijske vještine, a organizatori čuti kreativne ideje mladih i ambicioznih studenata. Samim time, natjecanje je ispunilo očekivanja i jedne i druge strane, a u neizvjesnosti se čeka natjecanje sljedeće godine.

Više informacija o Presentation skills natjecanju i  drugim projektima potraži na našoj  web stranici ili društvenim mrežama: Facebook, Instagram  i LinkedIn. Saznaj na vrijeme sve novosti koje donosi eSTUDENT u novoj akademskoj godini i pretplati se na naš newsletter.

Ostale objave

07. 05. 2021.

Product Development - "Zero to Hero" radionica s Rimac Automobilima

Održana je "Zero to Hero" radionica od strane Rimac Automobila i LUMEN Developmenta.

04. 05. 2021.

Više od 60 studenata pronašlo svoj match: Prvi Career Match Day

Završio je prvi Career Match Day, događaj koji je namijenjen studentima te spaja speed date i intervju za posao.

03. 05. 2021.

Na izletu kod L'Oreala - IBRM

L’Oreal nas je virtualno ugostio u obliku izleta na buduće radno mjesto 29. travnja 2021. godine kako bi dali bolji uvid u njihovo...

02. 05. 2021.

Priručnik za preživljavanje u slučajnom svijetu - druga po redu radionica LUMEN Data science

Lovre Pešut iz Megatrend-a održao je radionicu na temu meta-analize za natjecatelje LUMEN Data science

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri