eStudent Logo
Praktično učenje za pravnike na daljinu

Praktično učenje za pravnike na daljinu

Autor: Paula Anić, 13. 05. 2020.

U nešto kraćem izdanju, umjesto pet, održat će se tri predavanja na kojima će budući pravnici moći pojačati svoje znanje o struci. Sva tri predavanja održati će se preko aplikacije Zoom te će se svi zainteresirani moći prijaviti preko forme na sljedećem linku.

Tri predavanja u pet dana

Legal week novost je u eSTUDENTu te je ove godine trebao biti održan po prvi put u trajanju od 30. ožujka do 3. travnja. Uz predavanja, budući pravnici trebali su sudjelovati i u interaktivnim radionicama sa stručnjacima iz svijeta prava.

Prvo predavanje održati će mag. iur. Tomislav Fijačko 18. svibnja s početkom u 17h te je predviđeno trajanje od sat vremena. Tema predavanja biti će Istraživanje sudske prakse i pravno pisanje.

Dva dana kasnije, 20. svibnja, očekuje nas predavanje dr. sc. Srđana Šimca iz Hrvatske udruge mirenja na temu Budućnost pravne profesije ponovno s početkom u 17h. Predviđeno vrijeme trajanja ovog predavanja je sat i pol.

Posljednje predavanje održati će se dan kasnije, 21. svibnja ponovno s početkom u 17h. Predavanje pod nazivom Cyber ugovori voditi će mag. iur. Petar Petrić te će predavanje trajati sat i pol.

Više informacija o eventu kao i o samoj udruzi eSTUDENT možete potražiti na Facebook Instagram stranici. Kako ne biste propustili sve novosti vezane za udrugu, pretplatite se za newsletter.

 

Ostale objave

15. 09. 2020.

Povratak studentskoj rutini - tips and tricks

Ljeto je skoro gotovo, a studentske obveze zovu. eSTUDENT ti donosi savjete kako se što bezbolnije vratiti studentskoj rutini.

07. 09. 2020.

Počinju prijave poduzeća za Career Speed Dating 2020.

Prijave poduzeća za ovogodišnju 5.0 verziju traju do 25. rujna.

21. 07. 2020.

Još jedna uzbudljiva eSTUDENT godina privedena kraju

Sum Up kao šećer na kraju ove nepredvidljive godine.

30. 06. 2020.

eSTUDENT opremio potrebite školarce!

Prikupljeno 2600 komada školskog pribora!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri