eStudent Logo
Postanite partner Accounting Battle-a i pronađite računovođe koji se uklapaju u viziju Vašeg poduzeća!

Postanite partner Accounting Battle-a i pronađite računovođe koji se uklapaju u viziju Vašeg poduzeća!

Autor: Goran Terzić, 23. 10. 2022.

I ove akademske godine, eSTUDENTov tim Računovodstvo i financije organizator je Accounting Battle-a, jedinog natjecanja iz područja računovodstva u Hrvatskoj. Svrha natjecanja jest omogućiti zainteresiranim studentima da prošire teorijska i praktična znanja s područja računovodstva te da se predstave poduzećima i potencijalno si osiguraju praksu, odnosno zaposlenje.

Koncept natjecanja i benefiti partnerstva  

Accounting Battle realizirat će se u ožujku nadolazeće godine, a koncept natjecanja čine tri dijela. Prvi krug odvija se online i namijenjen je provjeri teorijskog znanja natjecatelja. Nadalje, drugi krug, koji se također odvija online, podrazumijeva stepenicu više, odnosno rješavanje zadataka računskog oblika. Zadatke za oba dijela natjecanja pripremaju profesori Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Konačno, posljednji krug rezerviran je za rješavanje jednog od triju ponuđenih poslovnih slučajeva s područja poreznog, financijskog ili upravljačkog računovodstva.

Poslovne slučajeve studentima priređuju partnerska poduzeća natjecanja. Stoga će, za vrijeme trećeg kruga, partneri Accounting Battle-a imati priliku izravno komunicirati s natjecateljima koji su stigli do posljednje razine te se pobliže upoznati s njihovim znanjima i vještinama. Naposljetku, partneri su zaduženi za proglašenje pobjednika natjecanja.

Osim edukativnog karaktera, Accounting Battle prilika je koja studentima pruža jasan uvid u očekivanja poslodavaca, a predstavnicima poduzeća omogućuje da brzo i efikasno pronađu proaktivne praktikante ili zaposlenike koji će se uklopiti u viziju njihova poslovanja. Ukoliko želite postati dio Accounting Battle natjecanja, prijavu možete podnijeti do 31. siječnja 2023., a potrebne informacije i upute pronaći ćete u natječaju.

Saznaj više!

Sve informacije o studentskoj udruzi eSTUDENT dostupne su na web stranici. Pravovremene obavijesti o mogućnostima koje Udruga nudi studentima i poduzećima objavljujemo i na našim društvenim mrežama – Facebook, Instagram i LinkedIn. Također, pretplatom na newsletter osigurajte si uvid u novosti koje za Vas pripremamo u tekućoj akademskoj godini!  

Ostale objave

30. 11. 2023.

Pridruži nam se i ove godine u osvještavanju studenata o društveno odgovornom poslovanju

Krenule su prijave za CSR in spotlight kojemu je cilj osvijestiti studente o društveno odgovornom poslovanju

24. 11. 2023.

STARTER te vodi u Zagrebačku banku , saznaj kako do prilike za posao!

Na drugi Izlet ove godine vodimo te u Zagrebačku banku, sve detalje otkrij u nastavku

23. 11. 2023.

Career Speed Dating - prilika koja se ne propušta i epizoda koju trebate poslušati

U novoj epizodi ePODCASTa saznaj sve o Career Speed Datingu.

20. 11. 2023.

U novoj epizodi ePODCASTa upoznali smo KING ICT!

Donosimo ti novu epizodu ePODCASTa

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri