eStudent Logo
Posao u Martian&Machine za kreativan život

Posao u Martian&Machine za kreativan život

Autor: Patrik Sremec, 18. 02. 2020.

Renata Šustar članica Tima STARTER udruge eSTUDENT 13. veljače 2020. godine organizirala je projekt Izlet na buduće radno mjesto koji je studente odveo u zagrebačke nebodere gdje se nalaze zanimljivi uredi puni kreativnih ljudi. Izlet se održao u agenciji Martian & Machine koja se nalazi na adresi Strojarska cesta 20. Na Izletu su se susreli ambiciozni studenti sa zaposlenicima izvrsne tvrtke te tako imali priliku saznati neke pojedinosti od svojem potencijalnom budućem radnom mjestu. 

Kreiraj, pomozi drugima, uljepšaj svijet

Martian & Machine spoj je poduzetnika, dizajnera i softverskih inženjera koji se svaki dan susreću s novim problemima te iste rješavaju na raznovrsne kreativne i pametne načine. Oni su company builder što znači da je svaki projekt drugačiji jer svaki klijent ima posebne zahtjeve. Studente je dočekao Marko, Managing director Martian & Machine-sa koji je vodio i uvodnu prezentaciju. Tijekom prezentacije studentima je približena tvrtka Martian & Machine te njihov cilj i svakodnevnica. Studenti su saznali koji tipovi kompanija s područja dizajna postoje i kako je u njima organizirana ovakva vrsta posla, koje su uloge zaposlenika ove struke te važnost timskog duha i suradnje. Nakon prezentacije bila je organizirana radionica koju je vodio Florian, Head of growth & customers. Na radionici studenti su se susreli s jednim od potencijalnih projekata M&M-a te na taj način uz pomoć i savjete voditelja mogli testirati stečeno znanje, brzo i kreativno razmišljanje te rad u timu. Nakon puno razmišljanja, kreativnih ideja i timskog dogovaranja studenti su imali priliku ukratko prezentirati svoje ideje i dobiti feedback na njih, a neki su čak dogovorili i buduću suradnju.

Ne propuštaj dobre prilike, prijavi se u STARTER sustav

Sljedeći Izlet na buduće radno mjesto održat će se 25. veljače 2020. u A1 Hrvatska na adresi Vrtni put 1 u 10 sati ovog puta nadamo se i sa tobom. Osim Izleta STARTER ti nudi i mogućnost obavještavanja o trenutnim poslovima karijernog tipa vezanim za tvoje željeno područje, a može te obavijestiti o radionicama i stipendijama. Besplatno se možeš prijaviti na stranici tima STARTER. Sve dodatne informacije možeš saznati na web stranici eSTUDENTa, eSTUDENT Facebooku i eSTUDENT newsletteru na koji se možeš prijaviti. Vidimo se na sljedećem Izletu na kojem možda baš ti pronađeš svoju karijeru.  

Ostale objave

18. 01. 2021.

Prijave poduzeća za Business Matchmaker su otvorene!

Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjem Business Matchmakeru koji će, s pomakom u budućnost, osvanuti u online obliku!

16. 01. 2021.

LUMEN Week završavamo područjem Data science: prijave u ožujku!

LUMEN Week završili smo panelom na području Data sciencea na kojem smo razgovarali s predstavnicima partnerskih poduzeća.

15. 01. 2021.

Treći dan LUMEN Weeka posvećen području BUSINESS: Prijave u ožujku!

Treći dan LUMEN Weeka posvećen LUMEN Businessu predstavio je partnerska poduzeća te najavio datume prijava i predstavljanja poslov...

14. 01. 2021.

Prijave za LUMEN Engineering su počele!

Odvaži se na inovacije i postani dio LUMEN Engineeringa!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri