eStudent Logo
Počinju prijave poduzeća za Career Speed Dating 2020.

Počinju prijave poduzeća za Career Speed Dating 2020.

Autor: Marija Brusić, 07. 09. 2020.

Otvorene su prijave poduzeća za peti po redu Career Speed Dating, jedinstvenu kombinaciju speed datea i intervjua za posao. Career Speed Dating će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva od 8. do 10. prosinca 2020. Prijave poduzeća počinju danas, 7. rujna, a traju sve do 25. rujna. Iza ovog projekta stoje Centar karijera FER-a te udruga eSTUDENT. Poduzeća se za sudjelovanje mogu prijaviti na internet stranici događaja.

Što je Career Speed Dating? 

Career Speed Dating je projekt koji spaja poslodavce i studente STEM usmjerenja kroz niz intervjua od osam minuta. U osam minuta poduzeća će otkriti sviđaju li im se studenti i obrnuto, a nakon toga imat će dvije minute za međusobno ocjenjivanje. Sudjelovanje na projektu je prilika i za studente, a i za poslodavce. Poslodavci će prijavom dobiti pristup životopisima studenata koji sudjeluju i povratnu informaciju kod intervjua s prijavljenima. Poduzeća se kroz sudjelovanje mogu predstaviti studentskoj zajednici i upoznati velik broj studenata koji će jednog dana možda biti njihovi zaposlenici. Također, predstavljaju i svoj način rada te programe studentskih praksi. Sudjelovanjem se otvara prilika za umrežavanje studenata i poslodavaca.

Update ovogodišnjeg događaja

Career Speed Dating je, poput mnogih ovogodišnjih događanja, morao izmijeniti razne značajke projekta. Zbog sigurnosti svih prijavljenih, smanjit će se broj poduzeća u svakoj skupini, a povećati broj skupina. Sam događaj bit će organiziran uz poštivanje epidemioloških mjera. Za ostale informacije pratite novosti s web stranice CSD-a.

Prijavite se!

Prijavite se što prije jer prijave traju malo manje od 3 tjedna. Kako biste saznali još više informacija o Career Speed Datingu, posjetite web ili Facebook stranicu. 

Ostale objave

22. 09. 2020.

Učiti je lako - eSTUDENT zna kako!

Donosimo vam nekoliko provjerenih metoda uz koje će vam učenje biti brzo i jednostavno.

15. 09. 2020.

Povratak studentskoj rutini - tips and tricks

Ljeto je skoro gotovo, a studentske obveze zovu. eSTUDENT ti donosi savjete kako se što bezbolnije vratiti studentskoj rutini.

07. 09. 2020.

Prijave poduzeća za ovogodišnju 5.0 verziju traju do 25. rujna.

21. 07. 2020.

Još jedna uzbudljiva eSTUDENT godina privedena kraju

Sum Up kao šećer na kraju ove nepredvidljive godine.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri