eStudent Logo
Otvorenje Zelenog eMJESECa – budi eko uz eSTUDENT!

Otvorenje Zelenog eMJESECa – budi eko uz eSTUDENT!

Autor: Klara Borda , 04. 05. 2020.

eSTUDENT donosi ti Zeleni eMJESEC - novi eko projekt namijenjen educiranju i osvještavanju studenata o važnosti brige za naš planet. Projekt će se zbog mjera preventive u vrijeme koronavirusa provoditi online, putem eSTUDENTovog Instagram i Facebook profila. Zeleni eMJESEC otvaramo danas, a do kraja svibnja moći ćeš na našim stranicama dobiti zanimljive članke, preporuke za dobre dokumentarce, videe i druge sadržaje na temu zaštite okoliša i održivog razvoja. 

Osobni razvoj je ključ za promjenu

Pitanje ekologije jedno je od globalno najaktualnijih pitanja, a mnoge države u svijetu pokušavaju pronaći adekvatne metode za borbu protiv globalnog zatopljenja, plastičnog onečišćenja, neodrživosti mode i mnogih drugih problema. Kako bismo zajedno uspješno poticali društvenu promjenu i inicirali pozitivne političke odluke usmjerene ka zelenim rješenjima, važno je početi od sebe. 

Malenim koracima u privatnom životu kao što su korištenje platnenih vrećica umjesto plastičnih, nošenje vlastite bočice za vodu, razvrstavanje kućnog otpada i informiranje o načinima za eko-život možemo učiniti jako puno za Zemlju, ali i za naš osobni razvoj. eSTUDENT nastojat će ti svibanj kod kuće učiniti produktivnim i korisnim po pitanju eko osviještenosti.  

Što još čekaš?

Ako si osoba koja želi naučiti kako proaktivno djelovati u zajednici u svrhu očuvanja prirode ili produbiti svoje znanje o ekologiji, mi smo tu da te potaknemo. Svrati na naše Facebook i Instagram stranice, kao i web stranicu eSTUDENTa, i podrži Zeleni eMJESEC.  

Ostale objave

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

27. 05. 2020.

Zasvijetli za sebe: Priprema za povratak u normalan život

Održana je online vježbaonica Zasvijetli za druge

25. 05. 2020.

˝Ovogodišnji Mozak voli zdravo pamtimo po inovacijama i timskom radu˝

Iskustva pri organizaciji projekta s nama su podijelile voditeljice tima popularizacije znanosti!

25. 05. 2020.

Završio 2. Accounting Battle: Tko je najveća riba?

eSTUDENTov RiF s partnerskim poduzećem Mazars Cinotti proglasio pobjednike ovogodišnjeg natjecanja u malo drugačijem obliku.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri