eStudent Logo
Otvorene su prijave za poduzeća za Business Matchmaker

Otvorene su prijave za poduzeća za Business Matchmaker

Autor: Ana Ljubičić, 17. 02. 2022.

Studentska udruga eSTUDENT i ove godine, zajedno s Uredom za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta Zagreb, organizira speed dating događaj pod nazivom Business Matchmaker. Ovaj jedinstveni događaj omogućit će poslodavcima da upoznaju studente završnih godina EFZG-a i među njima pronađu savršenog radnika za sebe, a studentima priliku da se pokažu u najboljem svjetlu pred uspješnim poslodavcima. Business Matchmaker održat će se u svibnju ove godine, a prijave za poduzeća otvorene su do 3. ožujka.

Business Matchmaker kombinacija je speed datinga i intervjua za posao. Kao poslodavci, ondje ćete imati priliku upoznati sve prijavljene studente u prijepodnevnim kraćim intervjuima, a potom odabrati one s kojima biste voljeli nastaviti razgovor u popodnevnim satima. 

Vaša uloga (i sjajna prilika) kao poduzeće jest velikom broju studenata predstaviti mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja te na taj način razviti brend svoga poduzeća među studentima, točnije potencijalnim zaposlenicima.

Ukoliko vas je zainteresirala ova prilika za obostrano zadovoljstvo i želite biti jedno od poduzeća koje će svoje radno mjesto obogatiti novim talentima i iskustvima, prijavite se ovdje do 3. ožujka. Veselimo se postati posrednik u nastavku Vaše uspješne poslovne priče!

Saznajte više! 

Želite li saznati više informacija o Business Matchmakeru, pratite stranice događaja ili udruge eSTUDENT

Ostale objave

31. 01. 2023.

Širok spektar poduzeća i ove godine sudjeluje na natjecanju LUMEN Development!

Na ovogodišnjem natjecanju u izradi web i mobilnih aplikacija izvrsne prilike za upoznavanje potencijalnih suradnika u budućnosti ...

30. 01. 2023.

Upoznajte partnerska poduzeća natjecanja LUMEN Data Science!

Naša partnerska poduzeća velikim dijelom omogućuju održavanje LUMEN Data Science natjecanja

28. 01. 2023.

Upoznaj PwC: Svoje potencijalno radno mjesto

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 3. veljače kako bi posjetili PwC

28. 01. 2023.

Znanost za sve: umjetna inteligencija budućnost je čovječanstva

Koliki utjecaj umjetna inteligencija i digitalna transformacija imaju na čovječanstvo otkrio nam je prof. dr. sc. Nenad Bolf

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri