eStudent Logo
Otvorene su prijave radova za izložbu jedinstvenog humanitarnog projekta Rikula

Otvorene su prijave radova za izložbu jedinstvenog humanitarnog projekta Rikula

Autor: Ines Buljat, 15. 02. 2021.

Prijave radova za humanitarnu izložbu projekta Rikula su otvorene, a traju do 10. ožujka 2021. godine. Za sudjelovanje se možete prijaviti putem obrasca, a za više informacija posjetite web stranicu eSTUDENTa.

Riječki tim eSTUDENT mreže koji nosi ime Rijeka - Humanitarne aktivnosti, ove godine po prvi puta organizira humanitarni projekt s čak tri vrste događaja koji se zove Rikula. Događaj uključuje predavanja i radionice, a  završava s humanitarnom izložbom. Kroz ovaj jedinstveni projekt, sudionici će moći saznati i naučiti nešto više o kulturi i umjetnosti, te se i sami okušati u izradi nekog rada na radionicama.

Ono po čemu je ovaj projekt posebice značajan je zbog humanitarne izložbe koja započinje 25. ožujka. 2021. godine u Rijeci. Na natječaj za humanitarnu izložbu mogu se prijaviti radovi izrađeni u bilo kojoj likovnoj, fotografskoj ili kiparskoj tehnici, ali je bitno da odgovaraju temi natječaja, a to je voda. Također, prijaviti se mogu svi sudionici koji imaju trenutno boravište ili prebivalište u Hrvatskoj te imaju pravo na predaju samo jednog rada. Stručan žiri birat će tri najbolja rada, a četvrti će odabrati publika. Posjetitelji će imati priliku uživati u izloženim radovima, a sva prikupljena sredstva od ulaznica, bit će donirana u humanitarne svrhe.

Ne ustručavaj se pokazati svoju umjetničku stranu, prijavi se, Rikula te čeka! Ako želiš saznati više informacija o udruzi eSTUDENT i drugim projektima, posjeti web stranicu ili društvene mreže Instagram, Facebook i LinkedIn. Sve novosti vezane uz rad udruge saznaj prijavom na newsletter.

Ostale objave

23. 02. 2021.

Nastavak uspješne suradnje eSTUDENTa i PLIVE

Nastavak uspješne suradnje najveće studentske udruge eSTUDENTa i PLIVE u ulozi premium partnera i partnera na mnogobrojnim natjec...

22. 02. 2021.

Počinju prijave za Presentation skills- natjecanje u kojem imaš priliku pokazati pravog sebe!

Prijavi se na natjecanje i istakni se prezentacijom!

15. 02. 2021.

Rikula je projekt humanitarnog karaktera s čak tri vrste događaja. Kroz predavanja, radionice i izložbu sudionici će moći naučiti ...

14. 02. 2021.

Najromantičniji dan u godini: kako je prema legendi nastalo Valentinovo i kako se slavi u svijetu

Valentinovo je dan kada se slavi ljubav. Kako je nastalo i kako se obilježava diljem svijeta, donosi ti Udruga eSTUDENT!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri