eStudent Logo
Otvorene prijave za Legal Week: upoznajte se s aktualnim temama iz svijeta prava

Otvorene prijave za Legal Week: upoznajte se s aktualnim temama iz svijeta prava

Autor: Jelena Batur, 30. 04. 2021.

Student si prava ili srodnih studija? Zanimaju te pravne teme i njihova primjena u  poslovnom okruženju i suvremenom svijetu? Ako na prethodna pitanja imaš potvrdan odgovor, ne propusti ovogodišnji Legal Week koji će se održati od 10. do 14. svibnja. Legal Week kroz pet dana donosi pet različitih online predavanja vrhunskih predavača koji će se osvrnuti na aktualne i zanimljive pravne teme. Ne oklijevaj i osiguraj svoje mjesto na Legal Weeku do 7. svibnja prijavom na link.

Raspored predavanja tijekom Legal Weeka

Već drugu godinu zaredom Legal Week svim zainteresiranima donosi  interaktivna predavanja pod vodstvom pravnih stručnjaka. Svaki od pet dana Legal Weeka bit će posvećen različitoj temi i različitom predavaču. Tako će se na prvi dan Legal Weeka (10. svibnja) održati predavanje Od studenta do odvjetnika, koje će s početkom u 17:00 sati voditi mag. iur. Boris Šavorić. Za sljedeći dan (11. svibnja) u 18:00 sati predviđeno je predavanje pod vodstvom mag. iur. Marije Bošković Batarelo na temu  GDPR u online okruženju. Trećeg dana Legal Weeka (12. svibnja) održat će se predavanje pod nazivom Uloga pravnika u banci i osnove platnog prometa koje će zajednički moderirati predavačice mag. iur. Nikolina Jurišić i mag. iur. Anita Sikirić s početkom u 15:00 sati. Četvrti dan (13. svibnja) bit će posvećen predavanju Become a Digital Lawyer. Izgradi model poslovanja koji će oduševiti tebe i tvoje klijente koje će od 17:00 sati predvoditi mag.iur.  Katarina Bulić Bestulić. Posljednjeg dana Legal Weeka (14. svibnja) održat će se peto i završno predavanje pod nazivom “Stvaranje pravne karijere kod žena” koje će voditi mag.iur.  Katarina Bulić Bestulić  s početkom u 16:00 sati.

Predavanja su interaktivnog tipa, besplatna i bit će održana online putem. Sudjelovati mogu svi studenti s područja Hrvatske i šire regije.

Za više informacija pratite web stranicu, pretplatite se na newsletter te zapratite eSTUDENT na Instagramu, Facebooku i LinkedInu.  

Ostale objave

07. 05. 2021.

Product Development - "Zero to Hero" radionica s Rimac Automobilima

Održana je "Zero to Hero" radionica od strane Rimac Automobila i LUMEN Developmenta.

04. 05. 2021.

Više od 60 studenata pronašlo svoj match: Prvi Career Match Day

Završio je prvi Career Match Day, događaj koji je namijenjen studentima te spaja speed date i intervju za posao.

03. 05. 2021.

Na izletu kod L'Oreala - IBRM

L’Oreal nas je virtualno ugostio u obliku izleta na buduće radno mjesto 29. travnja 2021. godine kako bi dali bolji uvid u njihovo...

02. 05. 2021.

Priručnik za preživljavanje u slučajnom svijetu - druga po redu radionica LUMEN Data science

Lovre Pešut iz Megatrend-a održao je radionicu na temu meta-analize za natjecatelje LUMEN Data science

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri