eStudent Logo
Okupljeni zajedno započeli smo novu eSTUDENT godinu!

Okupljeni zajedno započeli smo novu eSTUDENT godinu!

Autor: Marko Čavlović, 07. 11. 2022.

Ovog četvrtka, 4. studenog 2022. godine, započeta je još jedna - devetnaesta po redu - eSTUDENT godina! Druga godina punoljetnosti najveće studentske udruge u Hrvatskoj obilježena je svečanom Welcome skupštinom koja je okupila nove članice i članove na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Predsjedništvo Udruge svojim je vođenjem skupštine dvoranu D1 uspješno ispunilo autentičnom atmosferom koja i inače vlada Udrugom, a koju najbolje možemo opisati kao svojevrsni spoj dobre zabave i neprestanih poticaja na učenje i razvoj. 

Dijeljenjem svojih iskustava i zaključaka koji su proizašli rezimiranjem godina provedenih u Udruzi, Nadzorni odbor i Predsjedništvo ohrabrilo je sve prisutne da dopuste sebi isprobati i naučiti nešto novo te tako doprinesu svom osobnom napretku obogaćujući svoje iskustvo studiranja nezamjenjivo vrijednim iskustvima koje donosi volonterski rad u Udruzi.

Spremni za novu eSTUDENT godinu!
Predsjedništvo Udruge podijelilo je svoja iskustva i savjete za nove članice i članove!

Nakon zaključka da smo spremni zakoračiti prema novim izazovima, poznanstvima, budućim prijateljstvima i novim znanjima (kao i Čakovcu gdje će se u prosincu održati prvi (zimski) teambuilding) nestrpljivo smo zakoračili i prema Koldingu gdje smo nastavili s međusobnim upoznavanjem. Ako će se prema pokretima i atmosferi koja je vladala plesnim podijem Koldinga projicirati buduća godina, sigurni smo da će to biti jedna energična i rasplesana te osmjesima i znatiželjom ispunjena eSTUDENT godina!

Novim članicama i članovima svih 19 timova Udruge još jednom želimo DOBRODOŠLICU

Za više informacija i novosti koje ti eSTUDENT sprema u ovoj akademskoj godini posjeti našu stranicu. Ako već nisi, zaprati nas i na društvenim mrežama - Facebook, Instagram i LinkedIn gdje dijelimo sve vijesti o događanjima koje Udruga organizira. Također, pretplati se na naš newsletter putem kojeg ćeš dobivati pravovremene informacije o mnoštvu prilika kojima možeš obogatiti svoje iskustvo studiranja!

Ostale objave

30. 11. 2022.

Što ti je činiti kako bi pronašao/la studentski posao u struci?

Studentski posao u struci odlično je rješenje za sve studente kojima fakultet ne nudi studentsku praksu.

30. 11. 2022.

Otvorene prijave za CSR in spotlight: “Spot greener, spot better“

Zainteresirani studenti dijelom projekta mogu postati prijavom do 9. prosinca

27. 11. 2022.

PLIVA: Lokalni posao s globalnom karijerom

Zaposlenici PLIVE i Teva grupe ugostili su studente kako bih ih upoznali s IT dijelom ovog farmaceutskog poduzeća

23. 11. 2022.

Psihoterapija s Instagrama: širenje svijesti ili veličanje mentalnih oboljenja?

Društvene mreže postaju glavni izvor informiranja, bilo o znanosti, politici ili popularnoj kulturi, ali gdje podvući crtu?

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri