eStudent Logo
Novi update Career Speed Datinga

Novi update Career Speed Datinga

Autor: Marija Brusić, 17. 11. 2020.

Career Speed Dating, projekt koji već petu godinu za redom spaja poduzeća i proaktivne studente, ove godine održat će se u drugačijem obliku. Spoj selekcijskog intervjua i speed datea održat će se od 8. do 10. prosinca, ali umjesto na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, bit će održan na online platformi. Organizatori, eSTUDENT i Centar karijera FER-a, odlučili su ovogodišnji događaj organizirati online zbog sigurnosti svih prijavljenih. Prijave studenata još traju, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na internetskoj stranici događaja do 20. studenog.

Koncept ostaje isti

Career Speed Dating je i dalje projekt koji spaja poslodavce i studente STEM usmjerenja kroz niz intervjua od osam minuta. Sudjelovanjem se otvara prilika za umrežavanje studenata i poslodavaca. Poduzeća se kroz sudjelovanje mogu predstaviti studentskoj zajednici i upoznati velik broj studenata koji će jednog dana možda biti njihovi zaposlenici. Ovaj događaj ima mnoge pogodnosti i za studente, od upoznavanja ljudi iz struke do mogućnosti dobivanja prakse ili zaposlenja u samo 8 minuta. Studenti mogu izabrati između 44 poduzeća koja su raspoređena u 11 skupina. Ove godine Career Speed Dating studente će spojiti s Rimac Automobilima, Axilisom, FIVEom, Undabotom, Greypom, Mediatoolkitom, Infinumom i mnogim drugima. 

Career Speed Dating vas čeka

Prijavite se što prije jer prijave traju do 20.11. Kako biste saznali još više informacija o Career Speed Datingu, posjetite internetsku ili Facebook stranicu događaja. 

Ostale objave

26. 11. 2020.

Virtualni Izlet na buduće radno mjesto u ZABI

Oduvijek ste se pitali koji su sve odjeli koji postoje u banci, kako je raditi posao upravljanja rizika te koji su najbolji trikov...

19. 11. 2020.

Počinju prijave za LUMEN Business partnerska poduzeća

Ova godina donijela je brojne turbulentne promjene, no ono što se nije promijenilo je održavanje studentskog natjecanja LUMEN Busi...

17. 11. 2020.

Saznajte koja to promjena čeka Career Speed Dating ove godine.

16. 11. 2020.

Počinju prijave za LUMEN Data science PREMIUM partnera

Saznajte kako je natjecanje izgledalo prošlog proljeća i do kada su moguće prijave ove godine.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri