eStudent Logo
Nije sve u novcu ima nešto i u parama. Dođi i saznaj što, jer svi putevi vode na Financial Week!

Nije sve u novcu ima nešto i u parama. Dođi i saznaj što, jer svi putevi vode na Financial Week!

Autor: Ivona Kelava, 09. 12. 2019.

Financial Week projekt je koji već osmu godinu zaredom organizira eSTUDENTov tim Računovodstvo i Financije. Projekt je to edukativnog karaktera koji iz godine u godinu donosi zanimljiva predavanja o aktualnim temama iz svijeta računovodstva i financija. Ove godine projekt će se održati od 16. do 20. 12. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te su pozvani svi zainteresirani, a nadasve studenti željni novih znanja i iskustava.

Tko te sve očekuje i što ti možeš očekivati?

Projekt započinje u ponedjeljak 16. prosinca predavanjem „Sve što treba znati o nekretninama“ Borislava Vujovića, dopredsjednika Udruženja poslovanja nekretninama pri HGK. Tržište nekretnina buja iz dana u dan te se samo po sebi nameće pitanje što nakon toga slijedi. Predavanje je rezervirano za 14 sati u dvorani 51. Dok neki kupuju nekretnine, drugi „krpaju kraj s krajem“ i nije na odmet znati upravljati osobnim financijama. Upravo na tu temu, Boris Blažević, voditelj Škole pametnih financija Erste banke drži predavanje u utorak 17.prosinca. Predavanje počinje u 13 sati u dvorani 51. Zahvaljujući sve većoj upotrebi visoke tehnologije koja omogućuje nove oblike plaćanja, gotovina je praktički iščeznula, a kartice su postale naša svakodnevnica. Upravo je iz tog razloga 18. prosinca na rasporedu predavanje „Kartice – tehnologija ispred i iza plastike“ Nikoline Cvitanović, direktorice kartičnog poslovanja u Zagrebačkoj banci u dvorani 31 s početkom u 11 sati. Upravo se karticama najčešće plaća i Europskoj Uniji čija je i Hrvatska članica od 2013. Otkako je Hrvatska pristupila EU postavlja se pitanje kada ćemo zamijeniti svoju nacionalnu valutu eurom. Nisu svi zadovoljni time, a Mislav Brkić, viši savjetnik HNB-a u Direkciji za europsku suradnju otkriva obje strane medalje u svom predavanju „Euro – koristi i troškovi“, koje će biti u dvorani 51, a započet će u 14 sati 18. prosinca. Za sam kraj, riječ preuzima Kristijan Cinotti, direktor i osnivač Mazarsa, 19. prosinca u 12 sati u dvorani 3. Njegovo predavanje „Analiza financijskih izvještaja“ ukazat će na važnost financijskih izvještaja te kakva je njihova budućnost. Svi zainteresirani moći će provjeriti naučeno 20. prosinca na radionici istog naziva uz pomoć Maria Kovačevića, senior assistanta u financijskom savjetovanju u Mazarsu u dvorani 51 s početkom u 13 sati.

Nije u šoldima sve, al’ neka ih tu kraj tebe!

Financial Week jedinstvena je prilika za nove spoznaje o aktualnim zbivanjima u svijetu računovodstva i financija. Dođi i otkrij nešto što dosad nisi. Saznaj o budućnosti jer i ti si dio nje! Više informacija uskoro na našem webu, društvenim mrežama i newsletteru eSTUDENTa.

Ostale objave

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

27. 05. 2020.

Zasvijetli za sebe: Priprema za povratak u normalan život

Održana je online vježbaonica Zasvijetli za druge

25. 05. 2020.

˝Ovogodišnji Mozak voli zdravo pamtimo po inovacijama i timskom radu˝

Iskustva pri organizaciji projekta s nama su podijelile voditeljice tima popularizacije znanosti!

25. 05. 2020.

Završio 2. Accounting Battle: Tko je najveća riba?

eSTUDENTov RiF s partnerskim poduzećem Mazars Cinotti proglasio pobjednike ovogodišnjeg natjecanja u malo drugačijem obliku.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri