eStudent Logo
Nastavak uspješne suradnje eSTUDENTa i PLIVE

Nastavak uspješne suradnje eSTUDENTa i PLIVE

Autor: Katarina Antolković, 23. 02. 2021.

PLIVA kao najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj posluje gotovo čitavo stoljeće zahvaljujući velikom broju stručnjaka, inovativnoj tehnologiji te neprestanom ulaganju u svoje sustave. PLIVA u Hrvatskoj s oko 2000 zaposlenih, svoje poslovanje temelji na istraživačko-razvojnim projektima i sustavnim ulaganjima u proizvodnju i nove visoko sofisticirane tehnologije kako bi kontinuirano unaprijedila svoju konkurentnost na najzahtjevnijim inozemnim tržištima. 

Sudjeluju i razvijaju mnogobrojne projekte za studente kako bi nakon završetka studija imali potrebne vještine za zaposlenje. Tako je razvijen i projekt Postani PLIVIN stipendist u kojem dodjeljuju stipendije najboljim studentima iz područja farmacije, kemije, inženjerstva i tehnologije u Hrvatskoj. Prve korake suradnje s PLIVOM zainteresirani učenici i studenti ostvaruju putem stručne prakse ili obavljanjem studentskih poslova. PLIVA studentima nudi mogućnost upoznavanja procesa te mnogobrojnih stručnjaka koji rade na novim projektima.

 

 

Već niz godina sudjeluju i podupiru rad Udruge kao partneri na mnogobrojnim eSTUDENT projektima. U prostorijama PLIVE 11. veljače potpisan je ugovor za projekte: LUMEN Business kao Premium partner, Regular partner za STARTER i partner na ovogodišnjem Zlatnom indeksu. Ugovor je potpisao glavni tajnik eSTUDENTa Dino Korunić i predsjednik Uprave PLIVE Mihael Furjan.

.

Ostale objave

23. 02. 2021.

Nastavak uspješne suradnje najveće studentske udruge eSTUDENTa i PLIVE u ulozi premium partnera i partnera na mnogobrojnim natjec...

22. 02. 2021.

Počinju prijave za Presentation skills- natjecanje u kojem imaš priliku pokazati pravog sebe!

Prijavi se na natjecanje i istakni se prezentacijom!

15. 02. 2021.

Otvorene su prijave radova za izložbu jedinstvenog humanitarnog projekta Rikula

Rikula je projekt humanitarnog karaktera s čak tri vrste događaja. Kroz predavanja, radionice i izložbu sudionici će moći naučiti ...

14. 02. 2021.

Najromantičniji dan u godini: kako je prema legendi nastalo Valentinovo i kako se slavi u svijetu

Valentinovo je dan kada se slavi ljubav. Kako je nastalo i kako se obilježava diljem svijeta, donosi ti Udruga eSTUDENT!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri