eStudent Logo
Nastavak uspješne suradnje eSTUDENTa i PLIVE

Nastavak uspješne suradnje eSTUDENTa i PLIVE

Autor: Katarina Antolković, 23. 02. 2021.

PLIVA kao najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj posluje gotovo čitavo stoljeće zahvaljujući velikom broju stručnjaka, inovativnoj tehnologiji te neprestanom ulaganju u svoje sustave. PLIVA u Hrvatskoj s oko 2000 zaposlenih, svoje poslovanje temelji na istraživačko-razvojnim projektima i sustavnim ulaganjima u proizvodnju i nove visoko sofisticirane tehnologije kako bi kontinuirano unaprijedila svoju konkurentnost na najzahtjevnijim inozemnim tržištima. 

Sudjeluju i razvijaju mnogobrojne projekte za studente kako bi nakon završetka studija imali potrebne vještine za zaposlenje. Tako je razvijen i projekt Postani PLIVIN stipendist u kojem dodjeljuju stipendije najboljim studentima iz područja farmacije, kemije, inženjerstva i tehnologije u Hrvatskoj. Prve korake suradnje s PLIVOM zainteresirani učenici i studenti ostvaruju putem stručne prakse ili obavljanjem studentskih poslova. PLIVA studentima nudi mogućnost upoznavanja procesa te mnogobrojnih stručnjaka koji rade na novim projektima.

 

 

Već niz godina sudjeluju i podupiru rad Udruge kao partneri na mnogobrojnim eSTUDENT projektima. U prostorijama PLIVE 11. veljače potpisan je ugovor za projekte: LUMEN Business kao Premium partner, Regular partner za STARTER i partner na ovogodišnjem Zlatnom indeksu. Ugovor je potpisao glavni tajnik eSTUDENTa Dino Korunić i predsjednik Uprave PLIVE Mihael Furjan.

.

Ostale objave

31. 01. 2023.

Širok spektar poduzeća i ove godine sudjeluje na natjecanju LUMEN Development!

Na ovogodišnjem natjecanju u izradi web i mobilnih aplikacija izvrsne prilike za upoznavanje potencijalnih suradnika u budućnosti ...

30. 01. 2023.

Upoznajte partnerska poduzeća natjecanja LUMEN Data Science!

Naša partnerska poduzeća velikim dijelom omogućuju održavanje LUMEN Data Science natjecanja

28. 01. 2023.

Upoznaj PwC: Svoje potencijalno radno mjesto

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 3. veljače kako bi posjetili PwC

28. 01. 2023.

Znanost za sve: umjetna inteligencija budućnost je čovječanstva

Koliki utjecaj umjetna inteligencija i digitalna transformacija imaju na čovječanstvo otkrio nam je prof. dr. sc. Nenad Bolf

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri