eStudent Logo
Na muci se poznaju junaci? Kako zavoljeti trčanje i usput 'skinuti' neželjene kilograme?

Na muci se poznaju junaci? Kako zavoljeti trčanje i usput 'skinuti' neželjene kilograme?

Autor: Paula Anić, 03. 03. 2020.

Ljeto se bliži, a kilogrami koje smo nabacili još tijekom Božićnih blagdana nisu se magično maknuli i još uvijek nas muče. Svi želimo zasjati u svojim kupaćim kostimima na plaži za nekoliko mjeseci, no rijetko tko se zapravo primio treniranja.

Odgovor na pitanje kako se natjerati i početi trenirati zna Frane Boban magistar kineziologije i kapetan adidas Runners Zagreb. Ova besplatna zajednica sastoji se od zaljubljenika u sport koji se bavi promoviranjem trčanja u Hrvatskoj te poticanju ljudi da se rekreativno bave fizičkim aktivnostima. Njihov glavni cilj, pa tako i cilj njihovog kapetana je, cilj približiti vježbanje, ponajviše trčanje što većem broju ljudi. Program se zasniva na holističkom pristupu koji utječe na poboljšanje svih vidova života.

Ako smo Vas zainteresirali i želite svoj život promijeniti na bolje, i uz to, zasjati ovo ljeto na plaži, dođite na drugu u nizu radionica koje je ovogodišnji projekt “Mozak voli zdravo” organizirao pod nazivom Trčanje A-Ž koja će se održati na KIF-u četvrtak 12.3. u 17h. Radionica se sastoji od dva dijela, prvi je informativan, a drugi praktičan. Tijekom prvog dijela, F. Boban će objašnjavati koje su sve pozitivne strane trčanja te razbijati neke od trkačkih mitova. Na drugom dijelu, fokus je prebačen na samu pripremu tijela na trčanje te odabir pravilne opreme i oblika treninga kako bi se moguće ozljede izbjegle.

Prijaviti se možete putem ovog linka, a više o samom pokretu adidas Runners Zagreb, možete pročitati ovdje

Ova kao i ostale radionice koje je organizirao “Mozak voli zdravo” samo su jedan dio onoga čime se bavi studentska udruga eSTUDENT kako bi studentima diljem Hrvatske omogućila što bolje studentske dane! Kako ne bi propustio niti jedan događaj koji organizira udruga, prijavi se na naš newsletter ili nas prati na Facebook i Instagram profilu.

Ostale objave

08. 04. 2020.

Retro is back!

Retro stil se vraća u modu, a ni eSTUDENT ne zaostaje za trendovima

07. 04. 2020.

Nema straha i boli, dok nas zajedništvo vodi!

Par savjeta kako i ti možeš pridonijeti ovoj borbi protiv koronavirusa

06. 04. 2020.

Otvaranje obrta je jednostavno - eSTUDENT zna kako!

Sve što trebaš znati na jednom mjestu!

03. 04. 2020.

Utjecaj vježbanja na mentalno zdravlje

Pitaš se kako vježbanje pridonosi zdravlju čovjekove psihe? Saznaj u idućem članku!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri