eStudent Logo
Na FER–u pronađi posao iz snova: Otvorene prijave studenata za Career Speed Dating

Na FER–u pronađi posao iz snova: Otvorene prijave studenata za Career Speed Dating

Autor: Marija Brusić, 02. 11. 2020.

Otvorene su prijave studenata za peti po redu Career Speed Dating. Career Speed Dating održat će se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva od 8. do 10. prosinca 2020. Prijave studenata počinju 2. studenog, a traju sve do 20. studenog. Organizatori projekta su Centar karijera FER-a te udruga eSTUDENT. Prijaviti se može na internetskoj stranici događaja.

Zašto se prijaviti na Career Speed Dating?

Career Speed Dating 2019.

Ovaj događaj ima mnoge pogodnosti za studente, od upoznavanja ljudi iz struke do mogućnosti dobivanja prakse ili zaposlenja u samo 8 minuta. Studenti mogu izabrati između 44 poduzeća koja su raspoređena u 11 skupina. Poduzeća dolaze iz različitih industrija: telekomunikacije, osiguranje, mobile development, web development, software development, fintech, bankarstvo, energetika itd. Ovo je prilika za susresti se s imenima poput Rimac Automobila, Croatia osiguranja, Gideon Brothers, FIVEa, Infinuma, Byte Laba, Axilisa, SofaScorea, A1, Ericssona i mnogih drugih poznatih poduzeća. Studenti će u prijavi priložiti i svoj životopis koji ulazi u bazu životopisa koja će biti dostupna svim prijavljenim poduzećima. 

Ovogodišnja verzija Career Speed Datinga posebna je zbog trenutne situacije uzrokovane koronavirusom. Organizatori će osigurati da se cijeli događaj održi uz poštivanje epidemioloških mjera. Upravo zbog toga su ovogodišnji spoj speed datea i intervjua prilagodili situaciji i smanjili broj poduzeća u svakoj skupini te povećali broj skupina. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, alternative su spremne i događaj će se odviti online.

Prijavi se!

Nemoj propustiti priliku, dođi na Career Speed Dating. Prijavi se ovdje! Nešto više o Career Speed Datingu možeš pročitati na internetskoj ili Facebook stranici događaja. 

 

Ostale objave

26. 11. 2020.

Virtualni Izlet na buduće radno mjesto u ZABI

Oduvijek ste se pitali koji su sve odjeli koji postoje u banci, kako je raditi posao upravljanja rizika te koji su najbolji trikov...

19. 11. 2020.

Počinju prijave za LUMEN Business partnerska poduzeća

Ova godina donijela je brojne turbulentne promjene, no ono što se nije promijenilo je održavanje studentskog natjecanja LUMEN Busi...

17. 11. 2020.

Novi update Career Speed Datinga

Saznajte koja to promjena čeka Career Speed Dating ove godine.

16. 11. 2020.

Počinju prijave za LUMEN Data science PREMIUM partnera

Saznajte kako je natjecanje izgledalo prošlog proljeća i do kada su moguće prijave ove godine.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri