eStudent Logo
LUMENovci čekaju na tebe, pridruži se Project Management skupini

LUMENovci čekaju na tebe, pridruži se Project Management skupini

Autor: Paula Anić, 05. 10. 2021.

Prijave za nove članove eSTUDENTa polagano se bliže kraju. Ostalo je još samo 2 dana, točnije do 7. listopada, da posjetiš našu stranicu, ispuniš case i prijaviš se za jedan od 20 timova. U nastavku ovog članka možeš saznati sve o vanjskoj skupini Udruge - Skupina Project Management.

Tko su LUMENovci?

Skupina je podijeljena u četiri tima koja pokrivaju razna područja, Business, Data science, Development i Engineering te zajedno tvore platformu LUMEN natjecanja. 

Tim Business bavi se organizacijom istoimenog studentskog natjecanja - LUMEN Business. Nasljednik Case Study Competitiona, ovo je natjecanje najveće u rješavanju poslovnih slučajeva u Hrvatskoj.

Data science tim organizira jedino studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velike količine podataka i izradi big data rješenja u Hrvatskoj - LUMEN Data science koje je naslijedilo natjecanje Mozgalo. 

Završnica LUMEN Data science, 2021.

Tim Development kroz godinu se bavi organizacijom LUMEN Development natjecanja, preimenovanog App Start Contesta. To je natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija, a cilj je da na konkretnom slučaju natjecatelji primjene svoje programske, dizajnerske i prezentacijske vještine. 

Engineering tim provodi natjecanje LUMEN Engineering, koje se javlja kao nasljednik Elektroboja. Tijekom ovog natjecanja, studenti se natječu u izradi rješenja unutar unaprijed definiranih tema iz područja elektrotehnike koje odabire akademske zajednica u suradnji s partnerskim poduzećima.

Završnica LUMEN Developmenta, 2021.

Što rade LUMENovci?

Ova skupina namijenjena je svima koji se žele okušati u organizaciji i planiranju studentskih natjecanja od početka do kraja što podrazumijeva organizaciju evenata otvaranja i zatvaranja natjecanja, kontaktiranje partnera i koordinaciju natjecatelja. 

Timovi zaduženi za organizaciju, osim samih natjecanja, organiziraju radionice i edukativna predavanja za natjecatelje i širu publiku te rade na popularizaciji tih područja. Osim toga, članovi tima organiziraju konzultacije s predstavnicima partnerskih poduzeća koji mentoriraju natjecatelje i usmjeravaju ih u izradi rješenja. 

Završnica LUMEN Data science, 2021.

Zašto odabrati baš LUMEN?

Ako želiš usavršiti svoje organizacijske, komunikacijske i prezentacijske vještine, dobiti osjećaj kako je to raditi u timu na velikom projektu, komunicirati s renomiranim hrvatskim tvrtkama i usavršiti poslovnu komunikaciju, LUMEN timovi su baš za tebe. Uz sve prethodno navedeno, neće ti nedostajati ni zabave, nezaboravnih uspomena i prijateljstava za cijeli život.

Prijavi se! Prijave za nove članove traju do 7. listopada. Sve o Udruzi možeš pročitati na webu, a nešto više o ostalim timovima saznaj ovdje. Zaprati eSTUDENT na Facebooku, Instagramu i LinkedInu, a možeš se pretplatiti i na newsletter.

Ostale objave

09. 10. 2021.

Drago mi je eSTUDENT panel održan u sva tri grada

Varaždin, Rijeka i Zagreb u tri su dana ugostili eSTUDENTe koji su podijelili svoja iskustva Udruge sa zainteresiranim studentima...

07. 10. 2021.

Intro into STARTER - postani ekspert za životopise i proces zapošljavanja

Oduvijek te zanimalo kako najbolje sastavit životopis i napisati motivacijsko pismo? U STARTER timovima možeš naučiti to i još pun...

05. 10. 2021.

Oduvijek te zanimalo kako izgleda organizacija studentskog natjecanja od početka do kraja, pridruži se Project Management skupini ...

03. 10. 2021.

Upoznajte kreativce eSTUDENTa - Skupina Content Management

Kreativna si osoba koja voli društvene mreže, fotografiranje, izrađivanje vizuala ili pisanje, onda je ova skupina savršena za teb...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri