eStudent Logo
LUMENovci čekaju na tebe, pridruži se Project Management skupini

LUMENovci čekaju na tebe, pridruži se Project Management skupini

Autor: Paula Anić, 05. 10. 2021.

Prijave za nove članove eSTUDENTa polagano se bliže kraju. Ostalo je još samo 2 dana, točnije do 7. listopada, da posjetiš našu stranicu, ispuniš case i prijaviš se za jedan od 20 timova. U nastavku ovog članka možeš saznati sve o vanjskoj skupini Udruge - Skupina Project Management.

Tko su LUMENovci?

Skupina je podijeljena u četiri tima koja pokrivaju razna područja, Business, Data science, Development i Engineering te zajedno tvore platformu LUMEN natjecanja. 

Tim Business bavi se organizacijom istoimenog studentskog natjecanja - LUMEN Business. Nasljednik Case Study Competitiona, ovo je natjecanje najveće u rješavanju poslovnih slučajeva u Hrvatskoj.

Data science tim organizira jedino studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velike količine podataka i izradi big data rješenja u Hrvatskoj - LUMEN Data science koje je naslijedilo natjecanje Mozgalo. 

Završnica LUMEN Data science, 2021.

Tim Development kroz godinu se bavi organizacijom LUMEN Development natjecanja, preimenovanog App Start Contesta. To je natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija, a cilj je da na konkretnom slučaju natjecatelji primjene svoje programske, dizajnerske i prezentacijske vještine. 

Engineering tim provodi natjecanje LUMEN Engineering, koje se javlja kao nasljednik Elektroboja. Tijekom ovog natjecanja, studenti se natječu u izradi rješenja unutar unaprijed definiranih tema iz područja elektrotehnike koje odabire akademske zajednica u suradnji s partnerskim poduzećima.

Završnica LUMEN Developmenta, 2021.

Što rade LUMENovci?

Ova skupina namijenjena je svima koji se žele okušati u organizaciji i planiranju studentskih natjecanja od početka do kraja što podrazumijeva organizaciju evenata otvaranja i zatvaranja natjecanja, kontaktiranje partnera i koordinaciju natjecatelja. 

Timovi zaduženi za organizaciju, osim samih natjecanja, organiziraju radionice i edukativna predavanja za natjecatelje i širu publiku te rade na popularizaciji tih područja. Osim toga, članovi tima organiziraju konzultacije s predstavnicima partnerskih poduzeća koji mentoriraju natjecatelje i usmjeravaju ih u izradi rješenja. 

Završnica LUMEN Data science, 2021.

Zašto odabrati baš LUMEN?

Ako želiš usavršiti svoje organizacijske, komunikacijske i prezentacijske vještine, dobiti osjećaj kako je to raditi u timu na velikom projektu, komunicirati s renomiranim hrvatskim tvrtkama i usavršiti poslovnu komunikaciju, LUMEN timovi su baš za tebe. Uz sve prethodno navedeno, neće ti nedostajati ni zabave, nezaboravnih uspomena i prijateljstava za cijeli život.

Prijavi se! Prijave za nove članove traju do 7. listopada. Sve o Udruzi možeš pročitati na webu, a nešto više o ostalim timovima saznaj ovdje. Zaprati eSTUDENT na Facebooku, Instagramu i LinkedInu, a možeš se pretplatiti i na newsletter.

Ostale objave

28. 05. 2022.

EVENT MANAGEMENT-Organizacija ti je jača strana, voliš party i plešeš bez mana?

Provjerite tko stoji iza organiziranja najboljih događaja u Udruzi, s kojim izazovima se tim susreće i saznaj jesi li upravo ti id...

26. 05. 2022.

Razmišljaš o tetoviranju - evo što sve trebaš znati

Za malo stvari u našim životima možemo garantirati da su vječne, ali ipak postoji nešto za što sa sigurnošću možemo, a to su tetov...

16. 05. 2022.

Ljekovitost samoniklog bilja

Radionica o samoniklom ljekovitom bilju održana je u Maksimiru u sklopu projekta Zeleni eMJESEC. Polaznici radionice naučili su mn...

16. 05. 2022.

Održali smo turnir Kopačka solidarnosti

Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu, rekli bi mnogi, a ono što je eSTUDENTov tim Društveno odgovorno poslovanje (DOP) ...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri