eStudent Logo
LUMEN Week završavamo područjem Data science: prijave u ožujku!

LUMEN Week završavamo područjem Data science: prijave u ožujku!

Autor: Marta Dujmović, 16. 01. 2021.

Nakon otvorenja LUMEN platforme 12. siječnja, jučer smo LUMEN Week završili panelom područja Data sciencea! Nasljednik poznatog Mozgala, edukativno natjecanje LUMEN Data science pruža ti priliku da na zadatku iz prakse izbrusiš svoje znanje iz matematike, statistike, ekonomije i računalnih znanosti uz pomoć analitičkog razmišljanja i predikcije. Sudjelovanjem na natjecanju razvit ćeš svoje komunikacijske i poslovne vještine i povezati se s brojnim poduzećima!

Neki od ovogodišnjih predstavnika partnerskih poduzeća s kojima smo se družili na panelu uz moderatora Jana Stedula iz udruge CroAI Croatian AI Association su Tomislav Križan iz poduzeća Atomic Intelligence, koje je ovogodišnji PREMIUM partner na natjecanju, te predstavnici ovogodišnjih REGULAR partnera, Luka Postružin (Axilis), Petra Martinjak (bonsai.tech), Nino Surjan (Koios), Domagoj Marić (Megatrend poslovna rješenja d.o.o.), Darko Jovišić (Robotiq.ai) i Marko Brkljačić (Tokić). Panel se mogao pratiti putem Facebook streama ili Zooma, gdje smo imali prilike saznati nešto više o partnerskim poduzećima, njihovom načinu poslovanja i suradnji sa studentima. Također pričalo se o pogodnostima sudjelovanja na natjecanju, bilo to u ulozi partnera projekta ili natjecatelja. 

"Uvijek biramo da možemo naučiti nešto novo i tako nastaviti, korak po korak, svoje obrazovanje jer ono ne staje s fakultetom već se nastavlja i dalje. To je jedan od razloga zašto i radimo sa studentima, kako bismo vidjeli nove poglede na određene probleme s kojima se suočavamo", podijelio je Tomislav Križan.  

 

Informacije o prijavama

Predstavljanje casea i prijave za LUMEN Data science započinju 1.3.2021., a za više informacija prati našu web stranicu ili se pretplati na newsletter kako ništa ne bi propustio/la! Ne zaboravi zapratiti eSTUDENT i na Instagramu, Facebooku i LinkedInu.

Ostale objave

23. 02. 2021.

Nastavak uspješne suradnje eSTUDENTa i PLIVE

Nastavak uspješne suradnje najveće studentske udruge eSTUDENTa i PLIVE u ulozi premium partnera i partnera na mnogobrojnim natjec...

22. 02. 2021.

Počinju prijave za Presentation skills- natjecanje u kojem imaš priliku pokazati pravog sebe!

Prijavi se na natjecanje i istakni se prezentacijom!

15. 02. 2021.

Otvorene su prijave radova za izložbu jedinstvenog humanitarnog projekta Rikula

Rikula je projekt humanitarnog karaktera s čak tri vrste događaja. Kroz predavanja, radionice i izložbu sudionici će moći naučiti ...

14. 02. 2021.

Najromantičniji dan u godini: kako je prema legendi nastalo Valentinovo i kako se slavi u svijetu

Valentinovo je dan kada se slavi ljubav. Kako je nastalo i kako se obilježava diljem svijeta, donosi ti Udruga eSTUDENT!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri