eStudent Logo
LUMEN Data science predstavlja PREMIUM partnera!

LUMEN Data science predstavlja PREMIUM partnera!

Autor: Paula Anić, 23. 12. 2020.

LUMEN Data science, jedno od četiri natjecanja koje studentska udruga eSTUDENT organizira u sklopu LUMEN platforme, po drugi put zaredom izabralo je tvrtku Atomic Intelligence za PREMIUM partnera. Atomic Intelligence tvrtka je sa središtem u Zagrebu koja se bavi poslovnom inteligencijom, data sciencom, big datom te upravljanjem tim podacima. 

Primarni zadatak partnera je sastavljanje zadataka studentima koji će sudjelovati na natjecanju. Osim toga, za vrijeme samog natjecanja, koje će se održati tijekom proljeća 2021., partneri će biti u kontaktu s natjecateljima te im pomagati kroz razne radionice.

Organizacija natjecanja ovisiti će o epidemiološkoj situaciji, te će, ako se ona ne popravi do početka proljeća, sve aktivnosti biti održane putem online platforma kako je napravljeno i na proljeće ove godine. Partneri će na kraju natjecanja ocjenjivati rad studenata i odlučivati o pobjednicima koji, osim novčane nagrade, mogu osvojiti i stažiranje u nekom od poduzeća.

Ako želiš saznati više informacija o samoj Udruzi ili sličnim natjecanjima, posjeti našu web stranicu ili društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u novoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter.

 

Ostale objave

18. 01. 2021.

Prijave poduzeća za Business Matchmaker su otvorene!

Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjem Business Matchmakeru koji će, s pomakom u budućnost, osvanuti u online obliku!

16. 01. 2021.

LUMEN Week završavamo područjem Data science: prijave u ožujku!

LUMEN Week završili smo panelom na području Data sciencea na kojem smo razgovarali s predstavnicima partnerskih poduzeća.

15. 01. 2021.

Treći dan LUMEN Weeka posvećen području BUSINESS: Prijave u ožujku!

Treći dan LUMEN Weeka posvećen LUMEN Businessu predstavio je partnerska poduzeća te najavio datume prijava i predstavljanja poslov...

14. 01. 2021.

Prijave za LUMEN Engineering su počele!

Odvaži se na inovacije i postani dio LUMEN Engineeringa!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri