eStudent Logo
LUMEN Business: Održana je radionica “Kako pripremiti dobar pitch“

LUMEN Business: Održana je radionica “Kako pripremiti dobar pitch“

Autor: Lucija Gašpert, 09. 04. 2022.

U sklopu projekta LUMEN Business, najvećeg studentskog natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva u Hrvatskoj i regiji, u ponedjeljak 4. 4. 2022. u 11 sati održana je radionica “Kako pripremiti dobar pitch“. Organizirana od strane poduzeća L'Oreal Adria d.o.o., radionica je bila namijenjena svim natjecateljima neovisno o poslovnom slučaju koji rješavaju.

Priprema za finale LUMEN Business natjecanja

Kratki oblici prezentacije tj. pitchevi zbog brzog tempa života i rada postaju sve važnija vještina koju je korisno savladati. Osim što će natjecatelji u finalu morati prezentirati svoja rješenja pred stručnim žirijem, radionica je bila odlična prilika za sve zainteresirane da se što bolje pripreme i steknu vještine koje će im biti potrebne i u svakoj drugoj prilici kada će trebati predstaviti svoje ideje.

Kako je prošla radionica?

Ines Oštrić, Recruitment & Employer Branding Manager, podijelila je korisne savjete o tome kako pristupiti pripremi dobrog pitcha te koje su njegove odlike. Svrha radionice bila je objasniti razliku između pitcha i klasične prezentacije te potaknuti sudionike da razmisle o vještinama koje bi im bile potrebne za ostvarenje uspješnog pitcha.

Saznaj više!

Za više informacija o eSTUDENT udruzi i nadolazećim događajima posjetite našu web stranicu. Ostanite u tijeku s budućim projektima i zapratite nas na našem Facebook, Instagram i LinkedIn profilu, te se pretplatite na naš newsletter.

Ostale objave

31. 01. 2023.

Širok spektar poduzeća i ove godine sudjeluje na natjecanju LUMEN Development!

Na ovogodišnjem natjecanju u izradi web i mobilnih aplikacija izvrsne prilike za upoznavanje potencijalnih suradnika u budućnosti ...

30. 01. 2023.

Upoznajte partnerska poduzeća natjecanja LUMEN Data Science!

Naša partnerska poduzeća velikim dijelom omogućuju održavanje LUMEN Data Science natjecanja

28. 01. 2023.

Upoznaj PwC: Svoje potencijalno radno mjesto

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 3. veljače kako bi posjetili PwC

28. 01. 2023.

Znanost za sve: umjetna inteligencija budućnost je čovječanstva

Koliki utjecaj umjetna inteligencija i digitalna transformacija imaju na čovječanstvo otkrio nam je prof. dr. sc. Nenad Bolf

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri