eStudent Logo
LUMEN Business: Održana je radionica “Kako pripremiti dobar pitch“

LUMEN Business: Održana je radionica “Kako pripremiti dobar pitch“

Autor: Lucija Gašpert, 09. 04. 2022.

U sklopu projekta LUMEN Business, najvećeg studentskog natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva u Hrvatskoj i regiji, u ponedjeljak 4. 4. 2022. u 11 sati održana je radionica “Kako pripremiti dobar pitch“. Organizirana od strane poduzeća L'Oreal Adria d.o.o., radionica je bila namijenjena svim natjecateljima neovisno o poslovnom slučaju koji rješavaju.

Priprema za finale LUMEN Business natjecanja

Kratki oblici prezentacije tj. pitchevi zbog brzog tempa života i rada postaju sve važnija vještina koju je korisno savladati. Osim što će natjecatelji u finalu morati prezentirati svoja rješenja pred stručnim žirijem, radionica je bila odlična prilika za sve zainteresirane da se što bolje pripreme i steknu vještine koje će im biti potrebne i u svakoj drugoj prilici kada će trebati predstaviti svoje ideje.

Kako je prošla radionica?

Ines Oštrić, Recruitment & Employer Branding Manager, podijelila je korisne savjete o tome kako pristupiti pripremi dobrog pitcha te koje su njegove odlike. Svrha radionice bila je objasniti razliku između pitcha i klasične prezentacije te potaknuti sudionike da razmisle o vještinama koje bi im bile potrebne za ostvarenje uspješnog pitcha.

Saznaj više!

Za više informacija o eSTUDENT udruzi i nadolazećim događajima posjetite našu web stranicu. Ostanite u tijeku s budućim projektima i zapratite nas na našem Facebook, Instagram i LinkedIn profilu, te se pretplatite na naš newsletter.

Ostale objave

10. 08. 2022.

Sol na koži i ljeto na velikom i malom platnu

Osim kupanja i sunčanja dugi ljetni dani kao da su stvoreni za bezbrižno uživanje u filmovima i serijama u debeloj hladovini.

31. 07. 2022.

Ljeto je, a ti si se našao/la u Zagrebu? Kako ispuniti vrijeme u vrućem i praznom gradu?

Možda je more daleko, ali niz prilika za super provod je nadohvat ruke!

26. 07. 2022.

Govorni imidž na razgovoru za posao

Na što sve trebamo paziti prilikom razgovora za posao?

19. 07. 2022.

Računovodstvo i financije: Računi, troškovnici, još računa,... i kreativni izleti iz rutine!

Osim što odlično barataju računima i izradom evidencija, RiFovce krase vještine poslovne komunikacije, kreativnost i zajedništvo! ...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri