eStudent Logo
Legal tim: kako bi sve bilo u skladu sa zakonom!

Legal tim: kako bi sve bilo u skladu sa zakonom!

Autor: Marko Čavlović, 12. 07. 2022.

Legal tim jedan je od unutarnjih timova udruge eSTUDENT, a njihov glavni zadatak je stvaranje i provjera dokumentacije vezane uz ugovore, pravilnike, privole te njihovo ažuriranje tijekom godine. Osim brige da sve aktivnosti Udruge budu u skladu sa zakonom ovaj tim ima i svoj projekt. 

Legal Week je projekt namijenjen studentima pravne struke i srodnih područja koji žele biti u koraku s aktualnim pravnim temama. Tako se ovogodišnje izdanje odvijalo kroz 5 dana kada se obradilo 5 pravnih područja u kojima se koncentriralo na praktični dio pravne struke, a svim se polaznicima radionica omogućio i posjet uredima njihovih budućih poslodavaca.

Ovaj tim sebe opisuje kao vrijedne, zabavne te kao vrhunske kreatore unikatnih WhatsApp naljepnica. Osim toga, njihov drugi zadatak je osigurati da svaki tim Udruge u svom djelovanju s vanjskim partnerima tj. tvrtkama može ugovoriti sponzorstva ili donacije. Govore nam da jako vole pisati i pravilnike te GDPR privole. 

Voditeljice ovog malog tima, Katja i Ivana, ističu da će se priključivanjem LEGALu njihovi budući članovi prije svega naučiti strpljenju, timskom radu, pisanoj poslovnoj komunikaciji, uređenje dokumenata pravne snage te suradnji i toleranciji.

Pridruži se i ti pravnim snagama Udruge!

Ivana i Katja zaključuju:

Članstvo u Legal timu je prilika da se u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi stekne iskustvo rada u timu i na pravnim poslovima unutar jedne organizacije, dođete u doticaj s poslodavcima i izbrusite svoje vještine poslovne komunikacije. Usto, s obzirom na to da je Legal relativno mali tim, razvit ćete čvrsta prijateljstva koja će (govorimo iz iskustva) rezultirati druženjima za pamćenje.

 

Više informacija o ostalim timovima ili nadolazećim projektima i aktivnostima Udruge možeš pronaći na našoj web stranici ili društvenim mrežama FacebookInstagram LinkedIn. Prijavi se na naš newsletter ako želiš biti u tijeku sa svim događanjima koje ti sprema eSTUDENT!

Ostale objave

31. 01. 2023.

Širok spektar poduzeća i ove godine sudjeluje na natjecanju LUMEN Development!

Na ovogodišnjem natjecanju u izradi web i mobilnih aplikacija izvrsne prilike za upoznavanje potencijalnih suradnika u budućnosti ...

30. 01. 2023.

Upoznajte partnerska poduzeća natjecanja LUMEN Data Science!

Naša partnerska poduzeća velikim dijelom omogućuju održavanje LUMEN Data Science natjecanja

28. 01. 2023.

Upoznaj PwC: Svoje potencijalno radno mjesto

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 3. veljače kako bi posjetili PwC

28. 01. 2023.

Znanost za sve: umjetna inteligencija budućnost je čovječanstva

Koliki utjecaj umjetna inteligencija i digitalna transformacija imaju na čovječanstvo otkrio nam je prof. dr. sc. Nenad Bolf

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri