eStudent Logo
Legal tim: kako bi sve bilo u skladu sa zakonom!

Legal tim: kako bi sve bilo u skladu sa zakonom!

Autor: Marko Čavlović, 12. 07. 2022.

Legal tim jedan je od unutarnjih timova udruge eSTUDENT, a njihov glavni zadatak je stvaranje i provjera dokumentacije vezane uz ugovore, pravilnike, privole te njihovo ažuriranje tijekom godine. Osim brige da sve aktivnosti Udruge budu u skladu sa zakonom ovaj tim ima i svoj projekt. 

Legal Week je projekt namijenjen studentima pravne struke i srodnih područja koji žele biti u koraku s aktualnim pravnim temama. Tako se ovogodišnje izdanje odvijalo kroz 5 dana kada se obradilo 5 pravnih područja u kojima se koncentriralo na praktični dio pravne struke, a svim se polaznicima radionica omogućio i posjet uredima njihovih budućih poslodavaca.

Ovaj tim sebe opisuje kao vrijedne, zabavne te kao vrhunske kreatore unikatnih WhatsApp naljepnica. Osim toga, njihov drugi zadatak je osigurati da svaki tim Udruge u svom djelovanju s vanjskim partnerima tj. tvrtkama može ugovoriti sponzorstva ili donacije. Govore nam da jako vole pisati i pravilnike te GDPR privole. 

Voditeljice ovog malog tima, Katja i Ivana, ističu da će se priključivanjem LEGALu njihovi budući članovi prije svega naučiti strpljenju, timskom radu, pisanoj poslovnoj komunikaciji, uređenje dokumenata pravne snage te suradnji i toleranciji.

Pridruži se i ti pravnim snagama Udruge!

Ivana i Katja zaključuju:

Članstvo u Legal timu je prilika da se u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi stekne iskustvo rada u timu i na pravnim poslovima unutar jedne organizacije, dođete u doticaj s poslodavcima i izbrusite svoje vještine poslovne komunikacije. Usto, s obzirom na to da je Legal relativno mali tim, razvit ćete čvrsta prijateljstva koja će (govorimo iz iskustva) rezultirati druženjima za pamćenje.

 

Više informacija o ostalim timovima ili nadolazećim projektima i aktivnostima Udruge možeš pronaći na našoj web stranici ili društvenim mrežama FacebookInstagram LinkedIn. Prijavi se na naš newsletter ako želiš biti u tijeku sa svim događanjima koje ti sprema eSTUDENT!

Ostale objave

10. 08. 2022.

Sol na koži i ljeto na velikom i malom platnu

Osim kupanja i sunčanja dugi ljetni dani kao da su stvoreni za bezbrižno uživanje u filmovima i serijama u debeloj hladovini.

31. 07. 2022.

Ljeto je, a ti si se našao/la u Zagrebu? Kako ispuniti vrijeme u vrućem i praznom gradu?

Možda je more daleko, ali niz prilika za super provod je nadohvat ruke!

26. 07. 2022.

Govorni imidž na razgovoru za posao

Na što sve trebamo paziti prilikom razgovora za posao?

19. 07. 2022.

Računovodstvo i financije: Računi, troškovnici, još računa,... i kreativni izleti iz rutine!

Osim što odlično barataju računima i izradom evidencija, RiFovce krase vještine poslovne komunikacije, kreativnost i zajedništvo! ...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri