eStudent Logo
Kako naučiti voljeti?: otvorene prijave za novu radionicu projekta It starts with you

Kako naučiti voljeti?: otvorene prijave za novu radionicu projekta It starts with you

Autor: Filip Dešman, 10. 02. 2023.

Treće predavanje eSTUDENTovog projekta It starts with you, s nazivom Kako naučiti voljeti?, održat će se 17. veljače u 17:30 sati u dvorani B3 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). Predavanje će označiti ulazak u novu tematsku fazu projekta koji će u veljači staviti fokus na partnerske odnose, a potom i nasilje u istima. Sam će događaj ovog puta biti koncipiran kao radionica, a predvodit će ju pokretači platforme Kognitivna Muza; Izabela i Dinko Pleša. 

Spomenuti par supružnika bavi se provedbom individualnog, ali i partnerskog savjetovanja, a oboje su certificirani life coachevi. Dinko je magistar psihologije koji posjeduje dugogodišnje radno iskustvo kao profesor i stručni suradnik-psiholog. Izabela je kroatistica i specijalistica za marketing koja se bavi vođenjem njihovog Instagram profila koji je trenutno nadomak 11 tisuća pratitelja. Svoju inicijativu započeli su sredinom kolovoza 2020. kao reakciju na povećanu razinu zamijećenog nezadovoljstva i anksioznosti kod ljudi u njihovom okruženju, a otad su objavili velik broj podcasta, a održali su i zapažen broj radionica.

Na događanju koje će se odviti sljedećeg tjedna fokus će se preusmjeriti na propitkivanje ljubavnih obrazaca koji su u nama usađeni, a tematizirat će se odabir romantičnih partnera u današnjici. Prema novim, a ujedno i nepovoljnim trendovima, osobu s druge strane sve manje promatramo kao ličnost koja posjeduje svoje osobne potrebe, a sve više kao nekoga tko može ili ne može zadovoljiti naše. Spomenut će se kako popularna i konzumeristička kultura iskrivljuju našu definiciju ljubavi, a prisutni će, kroz kratak segment samorefleksije, probati odgonetnuti koja ih ograničavajuća uvjerenja sprječavaju u pronalasku ljubavi.

Nalazili se trenutno u romantičnoj vezi ili ne, radionica će pružiti niz korisnih savjeta svim polaznicima, a svoje mjesto na istoj možete rezervirati prijavom putem forme.

Podsjetimo, ovakav tip edukacija s posebnim osvrtom na važnost mentalne higijene uslijedit će i u narednim tjednima i mjesecima. Njih organiziraju članovi/ice tima Evaluacije, jednog od 19 vrijednih timova unutar studentske udruge eSTUDENT.

Saznaj više!

Informacije o prijavama na sva predavanja projekta It starts with you, zajedno s izvještajima s onih već održanih, pročitaj na našoj web stranici. Važne i pravovremene podatke dijelimo i na društvenim mrežama pa naše profile pronađi na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Za više obavijesti o aktivnostima kojima možeš upriličiti iskustvo studiranja pretplati se na newsletter, kojeg na tvoju e-adresu šaljemo dvaput svakog mjeseca. 

Ostale objave

27. 05. 2023.

Šećer na kraju ovogodišnjeg LUMEN Business natjecanja - upoznajte KPMG

KPMG je međunarodna mreža revizijskih, poreznih i savjetodavnih poduzeća s korijenima koji sežu u 19. stoljeće.

26. 05. 2023.

S prvim zrakama sunca dolaze i prvi znakovi neproduktivnosti? Ne mora biti tako!

Ako produktivnost ljeti nije ni tvoja jača strana, baci oko na nekoliko savjeta kako se uspjeti odmoriti, ali i zadržati pravu doz...

25. 05. 2023.

Zavirite u radionice Zelenog eMJESECa

Provjerite kako su protekle zanimljive radionice na temu ekologije.

25. 05. 2023.

Održana je peta radionica LUMEN Data Science na temu: Data Science - Approaches and Processes

Bliži se LUMEN završnica, a prije nje, pročitaj izvještaj s posljednje Data Science radionice

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri