eStudent Logo
Kako nahraniti mozak i ‘rasturiti’ ispite!

Kako nahraniti mozak i ‘rasturiti’ ispite!

Autor: Paula Anić, 05. 03. 2020.

Najmrskiji dio studentskog života, ispitni rokovi, tek su gotovi, a treba se ponovno primiti posla i baciti na učenje. Većini studenata vjerojatno najveći problem predstavlja činjenica što su u zadnjih mjesec dana slabo spavali te nisu imali hranjive obroke. Naime, naš mozak za dobru koncentraciju, pamćenje i zaključivanje, treba kvalitetno „gorivo“.

Kako bi što bolje krenuli u novi semestar, ovoga puta s dosta energije za brojne noći pune učenja, „Mozak voli zdravo“ pripremio je još jednu radionicu. Dvije voditeljice, Željka Fordren Jambrešić, učiteljica prirodne i cjelovite prehrane u Makronovi te Tamara Dabić Kempf, psihologinja te također predavač u Makronovi koja se bavi poveznicom između hrane koje jedemo i mentalnog stanja i funkcioniranja, vodit će radionicu pod nazivom „Koje namirnice mozak (zaista) voli“. Osim dobrih namirnica, Željka i Tamara istaknut će i one loše koje rade kontraefekt na mozak te ga čine sporijim. Radionica će se održati 12. ožujka u 15:30h u Ilici 11. Osim demonstracije kako si studenti mogu pripremiti te iste obroke kod kuće, radionica će sadržavati i degustaciju nekoliko jednostavnih, a veoma zdravih obroka.

Za prijave na radionicu, posjetite ovu stranicu, a ako želite saznati nešto više o Makronovi, ostavili smo link za njihov Facebook profil i službenu stranicu.

Ova kao i ostale radionice koje je organizirao “Mozak voli zdravo” samo su jedan dio onoga čime se bavi studentska udruga eSTUDENT kako bi studentima diljem Hrvatske omogućila što bolje studentske dane! Kako ne bi propustio niti jedan događaj koji organizira udruga, prijavi se na naš newsletter ili nas prati na Facebook i Instagram profilu.

Ostale objave

30. 06. 2020.

eSTUDENT opremio potrebite školarce!

Prikupljeno 2600 komada školskog pribora!

10. 06. 2020.

Kipići Zlatnog indeksa su dodijeljeni!

eSTUDENT već desetu godinu zaredom nagrađuje najbolja društveno odgovorna poduzeća.

08. 06. 2020.

LUMENi su pronađeni!

Ovogodišnja velika završnica LUMEN natjecana je održana, a sve o finalistima i pobjednicima možete pronaći ovdje!

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri