eStudent Logo
Imaš inspiraciju? Složi aplikaciju!

Imaš inspiraciju? Složi aplikaciju!

Autor: Ivona Kelava, 28. 01. 2020.

Imaš ideju za super aplikaciju koja bi ti uvelike olakšala putovanje na egzotične turističke destinacije? Dosadilo ti je čekati na liječnički pregled sto godina i znaš možda kako stati na kraj listama čekanja? Možda razmišljaš o nekoj zabavnoj igrici koja bi odlično izgledala kao aplikacija? 
Dosad nisi razmišljao o tome da svoju ideju realiziraš, ali možda je vrijeme da razmisliš ponovno jer LUMEN Development je produžio svoje prijave!

Što je LUMEN Development?

LUMEN Development nasljednik je dosadašnjeg App Start Contesta, najvećeg studentskog natjecanja u izradi web i mobilnih aplikacija u Republici Hrvatskoj. Dio je platforme za studentska natjecanja LUMEN koja se sastoji od još 3 područja. Cilj natjecanja je da na konkretnom slučaju zadanom od strane akademske zajednice i partnera pokažu svoje programerske, dizajnerske i prezentacijske vještine te primjene naučeno na stvarnoj situaciji. 

Ovogodišnja područja

Akademska zajednica, preciznije Fakultet elektrotehnike i računarstvazadaje područja koja su aktualna u IT industriji i atraktivna partnerima natjecanja. Ovogodišnja područja su VR, SPORT, GAMING, HEALTH i TURIZAM, a zadatak je složiti aplikaciju u jednom od 5 područja koja će svojim korisnicima ponuditi personaliziranu i lokacijsku uslugu čim izvade mobitel iz džepa. Više informacija možeš pronaći na linku.

Zašto i kako se prijaviti?

Prijaviti se mogu svi studenti u Republici Hrvatskoj i oformiti tim od 2 do 4 osobe. Tijekom samog natjecanja održavat će se edukativne radionice za studente u suradnji s ostalim područjima unutar LUMEN platforme te će natjecateljima biti i omogućene konzultacije s partnerima na kojima se mogu detaljnije informirati, a i za svoje dolaske dobiti dodatne bodove. 

Organizatori natjecanja su za najbolje natjecatelje pripremili impresivne novčane nagrade. 1. mjesto osvaja 15 000 kn, 2. mjesto 10 000 kn te 3. mjesto 5 000 kn. Tu je i nagrada za najbolju prezentaciju u iznosu od 1 000 kn. 

Nema ništa moćnijeg na svijetu od ideje do koje je došlo samo vrijeme, a to vrijeme je upravo sad! Prijavi se na LUMEN Development i provedi svoju ideju u djelo! Prijave traju do 2.2.2020. Više informacija možeš pronaći na našim web stranicama i društvenim mrežama.

Ostale objave

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

27. 05. 2020.

Zasvijetli za sebe: Priprema za povratak u normalan život

Održana je online vježbaonica Zasvijetli za druge

25. 05. 2020.

˝Ovogodišnji Mozak voli zdravo pamtimo po inovacijama i timskom radu˝

Iskustva pri organizaciji projekta s nama su podijelile voditeljice tima popularizacije znanosti!

25. 05. 2020.

Završio 2. Accounting Battle: Tko je najveća riba?

eSTUDENTov RiF s partnerskim poduzećem Mazars Cinotti proglasio pobjednike ovogodišnjeg natjecanja u malo drugačijem obliku.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri