eStudent Logo
How to STARTER - otkrij čari procesa zapošljavanja

How to STARTER - otkrij čari procesa zapošljavanja

Autor: Anamaria Bilić, 04. 10. 2020.

Ostalo je još samo nekoliko dana do završetka prijava za nove članove eSTUDENTa, a mi ti predstavljamo skupinu i tim pod nazivom STARTER. To je tim koji ti daje savršen balans rada na sebi, poboljšanja CV-a i predstavljanja sebe poslodavcima, a ujedno pomažeš i drugim studentima da i oni učine isto te dobiju posao svojih snova. Tim STARTER organizira projekte pod nazivom Career Speer Dating, Business Matchmaker, Izlet na buduće radno mjesto, Karijerni aerodrom, STARTER sustav te u suradnji s timom iz Rijeke organizira projekt Career Match Day.

Zašto biti član STARTER tima?

Unutar STARTERa komunicirat ćeš s predstavnicima mnogih poznatih poduzeća, imat ćeš direktan uvid u to kako funkcionira selekcijski proces, odnosno proces zapošljavanja unutar istih, dobit ćeš hrpu savjeta stručnjaka iz svih područja kako se uspješno predstaviti poslodavcu. Također, pomagat ćeš drugim studentima na njihovom putu do posla iz snova, tako što ćeš im prosljeđivati oglase poduzeća prema njihovom interesu te ispravljati njihove životopise i prijave, a da bi to mogao, prvo ćeš naučiti kako treba izgledati dobar životopis te popraviti svoj. Osim toga sudjelovat ćeš u organizaciji projekata Career Speed Dating, Business Matchmaker, Career Match Day koji simuliraju selekcijski postupak te tako povezuju studente i poslodavce na najbolji mogući način. Također, u projektu pod nazivom Izlet na buduće radno mjesto, odnosno edukativni posjeti raznim poduzećima te Karijerni aerodrom, radionice o procesu zapošljavanja.

How to: STARTER sustav

Cilj STARTERa je povezati proaktivne studente s najboljim poduzećima za pronalazak prakse, pripravništva ili posla, a ujedno STARTER pomaže i poduzećima u lakšem pronalasku najkvalitetnijih kandidata za određene poslove. Sve što netko treba učiniti da bi mu STARTER pomogao jest prijaviti se u sustav, odabrati svoja područja interesa te uživati u čarima selekcijskog postupka pri zapošljavanju koje će uz STARTER proći bezbolno. Kada se netko prijavi za određeni posao STARTER pregleda prijavu, savjetuje kako da ju se poboljša prije slanja te da zablista među ostalima.

Prijavi se do 9. listopada! Više o Udruzi možeš pronaći na webu, a detaljne opise svih timova pronađi ovdje. Zaprati eSTUDENT na Facebooku i Instagramu, a možeš se pretplatiti i na newsletter.

Ostale objave

27. 11. 2021.

Virtualni izlet u British American Tobacco, jednu od najpoznatijih multinacionalnih kompanija

STARTER nam je organizirao prvi ovogodišnji IBRM. Saznajte što su studenti naučili o BAT-u u sljedećem članku

12. 11. 2021.

Počela je nova eSTUDENT godina!

4. studenog svečanom skupštinom na FER-u otvorili smo 18. eGODINU i priredili dobrodošlicu novim članovima

02. 11. 2021.

Save the Date: postani dio Career Speed Datinga 2021.

Do 19. studenog prijavi se na Career Speed Dating i stvori si priliku za praksu ili posao!

21. 10. 2021.

Otvorene prijave za LUMEN Business partnerska poduzeća

Prijavite svoje poduzeće na jedinstveno LUMEN Business studentsko natjecanje posvećeno rješavanju poslovnih slučajeva

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri