eStudent Logo
EVENT MANAGEMENT-Organizacija ti je jača strana, voliš party i plešeš bez mana?

EVENT MANAGEMENT-Organizacija ti je jača strana, voliš party i plešeš bez mana?

Autor: Tomislav Drapela, 28. 05. 2022.

Event Management možemo na hrvatski jezik prevesti kao ''organiziranje događaja'', a iza svakog dobrog eSTUDENTovog tuluma ili team buildinga krije se vrijedni tim marljivih ljudi koji se brine da cijeli događaj za članove eSTUDENTa bude na visokom nivou.

Organiziranje eventa za eSTUDENT

Tim Event Managementa priznaje da organiziranje eventa nije jednostavno, ali kažu da zna biti poprilično zabavno. Ističu kako bi jedna osoba mogla organizirati event, ali samo ako želi “sagorjeti”. Stoga, štuju timski rad te racionalno raspoređuju posao na više članova kako bi naposljetku došli do željenog krajnjeg cilja uz sve obveze koje imaju u privatnom životu. Da bi se organizirao uspješan event morate misliti o detaljima kao što su: odabir mjesta održavanja, kontaktiranje vlasnika objekta i koordinacija, izrada koncepta i sadržaja eventa, angažiranje DJ-a, izrada online ankete za prijavu ostalih članova Udruge i niz drugih aktivnosti. U svakom slučaju, ništa što se ne može naučiti, poručuju sadašnji voditelji. 

Idealan kandidat za tim

Prijaviti se može svatko, a idealan budući član je netko tko je u isto vrijeme organiziran, marljiv, usmjeren na detalje i minuciozan u obradi velikog broja koraka koje je potrebno odraditi prije nego što se event realizira. Također, poželjno je da član po crtama ličnosti netko tko je zabavan, simpatičan, asertivan, duhovit i buduće srce ekipe! Trenutni tim je poprilično šarolik te naglašavaju da se sve može naučiti ako je budući član spreman na timski rad. Osim vještina koje su nužne za rad, poput poznavanja osnovnih komunikacijskih kanala (WhatsApp, Gmail, Trello), napominju kako se u njihovom timu uklopila osoba sklona kreativnom načinu razmišljanja pri osmišljavanju različitih događaja te otvorena za sve pohvale i konstruktivne kritike. 

Event Management za sebe kaže: 

,,Jedan smo od luckastijih timova u eSTUDENTu – što po opusu rada, što po članovima unutar tima. Naš moto je: Disco, disco, party, party.''

S obzirom na to da je prošlu godinu vladala pandemija te da zbog epidemioloških mjera nisu bili u mogućnosti organizirati evente uživo, veselilo ih je što ove godine za to imaju priliku. Koliko ih je veselilo, toliko ih je i plašilo, ali simpatični voditelji i članovi kažu da se puno toga naučilo po putu. Ističu da su bogatiji za cijelu paletu vještina koje će im itekako koristiti u narednim periodima života. 

Saznaj više!

Ako želiš upoznati i ostale timove naše Udruge, posjećuj našu web stranicu ili nas prati na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i LinkedIn. Za više informacija o radu Udruge i aktualnim projektima, pretplati se na naš newsletter

Ostale objave

25. 06. 2022.

POPZNAN na “Danu za znanost”: zašto plutamo na površini mora i što će mi kvasac u kuhinji?

Radionica o svojstvima vode, hidrološkom ciklusu i kvascima predstavljena je i u Koprivnici.

24. 06. 2022.

POPZNAN među osnovnoškolcima: kreativno i dinamično učenje o vodenom ekosustavu

Kroz interaktivnu radionicu učenici su saznali više o vodi u prirodi, mikroorganizmima te flori i fauni vodenog staništa.

20. 06. 2022.

STARTER - tvoja priprema za poslovni svijet

Upoznaj STARTER - tim koji donosi iskustva poslovnog svijeta u studentski život i ispravlja životopise. Saznaj što sve možeš nauči...

13. 06. 2022.

Upoznajmo eSTUDENT mrežu iz Varaždina, tim koji se ističe svojim humanitarnim projektima!

Saznaj nešto više o timu Varaždin, malom, ali predanom timu!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri