eStudent Logo
eSTUDENT protiv Grincha humanitarnim projektom “Poduzetni humanitarac”

eSTUDENT protiv Grincha humanitarnim projektom “Poduzetni humanitarac”

Autor: Nikoleta Boroje, 22. 12. 2019.

U suradnji s poznatim hrvatskim poduzećima, tim Društveno odgovornog poslovanja iz  eSTUDENTa je 17. prosinca 2019. godine u Culto baru održao humanitarni pub kviz pod nazivom “Poduzetni humanitarac”. U opuštenoj i zabavnoj atmosferi prikupila su se novčana sredstva kao donacija za kupovinu potrepština za Socijalni dućan Crvenog križa. Krajnja vizija i cilj ovog projekta jest da raste iz godine u godinu sa sve većim odazivom i pozitivnim odjekom kako bi se i dalje činila dobra djela i pomagalo drugima. 

Što je to “Poduzetni humanitarac”?

Poduzetni humanitarac je pub kviz humanitarnog karaktera namijenjen timovima poduzeća i studentskih udruga koji žele pomoći onima kojima je najpotrebnije. Ovim projektom eSTUDENT je odlučio razveseliti potrebite i uljepšati im Božić kako bi i oni sami imali priliku osjetiti veselje koje nosi duh blagdana. Iako eSTUDENT ima vlastite humanitarne projekte koji se održavaju za vrijeme prosinca, “Poduzetni humanitarac” se posebno izdvaja budući da je nastao u suradnji sa poduzećima.

Sudionici kviza

Osim dvije ekipe iz eSTUDENTa, u kvizu su sudjelovali i timovi iz poduzeća Microblink, Infinum, dva tima iz poduzeća Ernst&Young d.o.o., KPMG Croatia d.o.o., Adacta d.o.o., Mazars Cinotti Audit d.o.o., CS Computer Systems. Prvo mjesto je dobio tim “How much is the fish?” iz CS Computer Systemsa te se na drugom mjestu našao tim “Kuže i kužići” iz KPMG Croatia d.o.o. dok je treće mjesto zauzeo tim “blink-182” iz Microblinka.

Ovim putem se upućuje velika zahvala svim poduzećima koja su se odazvala i sudjelovala u ovoj humanitarnoj akciji i pozivaju se svi ostali da se iduće godine slobodno pridruže!  

Ostale objave

31. 01. 2023.

Širok spektar poduzeća i ove godine sudjeluje na natjecanju LUMEN Development!

Na ovogodišnjem natjecanju u izradi web i mobilnih aplikacija izvrsne prilike za upoznavanje potencijalnih suradnika u budućnosti ...

30. 01. 2023.

Upoznajte partnerska poduzeća natjecanja LUMEN Data Science!

Naša partnerska poduzeća velikim dijelom omogućuju održavanje LUMEN Data Science natjecanja

28. 01. 2023.

Upoznaj PwC: Svoje potencijalno radno mjesto

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 3. veljače kako bi posjetili PwC

28. 01. 2023.

Znanost za sve: umjetna inteligencija budućnost je čovječanstva

Koliki utjecaj umjetna inteligencija i digitalna transformacija imaju na čovječanstvo otkrio nam je prof. dr. sc. Nenad Bolf

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri