eStudent Logo
Drugi razgovor Network of STEM: “Faks je temelj i osnova za ovaj posao, ali odlične pojedince izdvaja rad na sebi i vanjskim projektima vezanim za struku”

Drugi razgovor Network of STEM: “Faks je temelj i osnova za ovaj posao, ali odlične pojedince izdvaja rad na sebi i vanjskim projektima vezanim za struku”

Autor: Paula Anić, 07. 06. 2021.

Na drugom izdanju Network of STEM-a koji se održao u srijedu 2. lipnja u 17h trojica inženjera iz Photomatha predstavili su svoje karijerne puteve okupljenima te odgovorili na sva pitanja koja su studenti imali o usponima i padovima u karijeri u AI.

Razgovor su ponovno organizirali članovi tima za Popularizaciju znanosti u sklopu studentske udruge eSTUDENT te je ovo bio zadnji događaj u sklopu cijelog projekta pod nazivom Network of STEM koji je po prvi put pokrenut ove godine.

Marko Velić, Ivan Jurin i Bruno Ćorić, inženjeri iz Photomatha, podijelili su korisne savjete studentima o tome kako fakultet nije nužan za posao u AI-u. No, napomenuli su kako može biti jako koristan i pružiti osnovno znanje te dati poslodavcu dokaz da osoba fundamentalno razumije područje kojim se bavi. Također, pričali su i o vještinama koje ih mogu izdvojiti u ovom poslu koji je postao poprilično popularan u zadnjih nekoliko godina.

Ako želiš saznati više informacija o samoj Udruzi ili sličnim projektima, posjeti našu web stranicu ili društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u novoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter.

 

Ostale objave

23. 09. 2021.

Proširi vidike i izaberi eSTUDENT - počinju prijave za novu akademsku godinu

Početak akademske godine opasno je pred vratima, a to znači samo jedna stvar. Od danas su otvoreno i prijave za novu eSTUDENT godi...

21. 09. 2021.

Dobrobit sudjelovanja u studentskim udrugama

Početak nove akademske godine sa sobom nosi i regrutacije za brojne studentske udruge. U nastavku slijede sve dobrobiti sudjelovan...

17. 09. 2021.

Motivacija za početak nove akademske godine

eSTUDENT je za tebe pripremio nekoliko savjeta za što uspješniju akademsku godinu pred nama

07. 09. 2021.

Otvorenje prijava poduzeća za Career Speed Dating 2021.

Od 6. do 24.9. poduzeća se mogu prijaviti za Career Speed Dating i među studentima pronaći potencijalne zaposlenike i praktikante ...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri