eStudent Logo
Drugi razgovor Network of STEM: “Faks je temelj i osnova za ovaj posao, ali odlične pojedince izdvaja rad na sebi i vanjskim projektima vezanim za struku”

Drugi razgovor Network of STEM: “Faks je temelj i osnova za ovaj posao, ali odlične pojedince izdvaja rad na sebi i vanjskim projektima vezanim za struku”

Autor: Paula Anić, 07. 06. 2021.

Na drugom izdanju Network of STEM-a koji se održao u srijedu 2. lipnja u 17h trojica inženjera iz Photomatha predstavili su svoje karijerne puteve okupljenima te odgovorili na sva pitanja koja su studenti imali o usponima i padovima u karijeri u AI.

Razgovor su ponovno organizirali članovi tima za Popularizaciju znanosti u sklopu studentske udruge eSTUDENT te je ovo bio zadnji događaj u sklopu cijelog projekta pod nazivom Network of STEM koji je po prvi put pokrenut ove godine.

Marko Velić, Ivan Jurin i Bruno Ćorić, inženjeri iz Photomatha, podijelili su korisne savjete studentima o tome kako fakultet nije nužan za posao u AI-u. No, napomenuli su kako može biti jako koristan i pružiti osnovno znanje te dati poslodavcu dokaz da osoba fundamentalno razumije područje kojim se bavi. Također, pričali su i o vještinama koje ih mogu izdvojiti u ovom poslu koji je postao poprilično popularan u zadnjih nekoliko godina.

Ako želiš saznati više informacija o samoj Udruzi ili sličnim projektima, posjeti našu web stranicu ili društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u novoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter.

 

Ostale objave

10. 06. 2021.

Izlet u jednu od najbrže rastućih softverskih kompanija u Hrvatskoj

Kako je raditi u softverskoj kompaniji koja uspjeh ne mjeri brojem proizvoda već godinama uspješnih partnerstava, otkrili su nam z...

09. 06. 2021.

Njega tijela – tebi na dlanu

Upoznaj tri domaća proizvođača prirodne kozmetike koji će promijeniti tvoju beauty rutinu.

07. 06. 2021.

Prvo izdanje Network of STEM projekta iza nas je. Saznajte više o tome kako se izdvojiti u masi koja se trenutno želi baviti poslo...

07. 06. 2021.

Održiva moda – novi trend ili budućnost tekstilne industrije?

Ivana Biočina, osnivačica i voditeljica IOM-a održala je 28. svibnja online predavanje na temu „Održiva moda“.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri