eStudent Logo
Doniraj minimalno, odaberi svojevoljno! Razveseli svog ljubimca i jednog u azilu!

Doniraj minimalno, odaberi svojevoljno! Razveseli svog ljubimca i jednog u azilu!

Autor: Ivana Zupčić, 19. 04. 2022.

Vjerujem da ste do sada svi već saznali za novi humanitarno-ekološki projekt unutar studentske udruge eSTUDENT, Šapa humanitarnosti, i željno iščekujete najnovije informacije o humanitarno-zabavnoj aukciji, odnosno zadnjoj fazi projekta. Uz pretpostavku da će ova lijepa gesta biti popraćena sunčanim danom, 24. travnja, 14 – 19 h, na Malom jezeru na Jarunu planira se održati treća faza projekta.

Što smo do sada napravili?

Prva faza bazirala se na zero waste načelima i time se htjelo ukazati na važnost recikliranja i redizajna odjeće bez dodatnog otpada. Druga faza bilo je vrijeme ispunjeno smijehom, veseljem, ali i marljivom izradom raznoraznih igračaka. Jedna od prednosti ovih igračaka naspram drugih jest to što su lako perive zato što su izrađene od pamučnih majica. 

Sve u svemu, ispleteno je puno više igračaka od planiranog, projekt je veoma brzo prihvaćen, studenti se neprestano vraćaju i marljivo doprinose, a nama je ostalo još malo da dokažemo da smo zajedno do kraja!

Koji je vaš zadatak sada? Nakon neočekivano velikog odaziva svih ljudi dobre volje, uspjeli smo malim šapicama omogućiti ono što ih najviše veseli i time doći do treće faze ove humanitarne akcije. Donacijom od minimalno 30 kn, možemo biti od velike pomoći Udruzi „Šapa u srcu“ Ogulin, a zauzvrat dobiti ručno rađenu igračku za svog ljubimca

O kojoj je udruzi riječ?  Riječ je o Ogulinskoj udruzi koja za cilj ima postati azil kako bi mogla dobiti dio donacija od grada za nastavak rada, a za to treba zadovoljiti određene uvjete: osigurati vozilo za prijevoz životinja i 2 prostorije kao karantene. Trenutno im manjka sredstva, ali tu nastupate vi!

Sav novac skupljen na aukciji ručno izrađenih igračaka ići će spomenutoj Udruzi za prikupljanje sredstava za zbrinjavanje i pomoć životinja u azilima u vidu hrane za životinje, a višak donacija će se iskoristiti za pokriće službenog vozila koje trebaju osigurati.

Sudjelovanjem na radionicama pokazali smo zajednički cilj, a to je pružiti podršku i pomoć najpotrebitijima, stoga pomozimo Udruzi Šapa u srcu da zajedno sa nama ostvare svoj cilj!

Saznaj više!

Uključi se i ti u ove i slične projekte unutar eSTUDENTa, a za sve informacije o Udruzi ili sličnim projektima, posjeti našu web stranicu ili društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u ovoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter.

Ostale objave

25. 06. 2022.

POPZNAN na “Danu za znanost”: zašto plutamo na površini mora i što će mi kvasac u kuhinji?

Radionica o svojstvima vode, hidrološkom ciklusu i kvascima predstavljena je i u Koprivnici.

24. 06. 2022.

POPZNAN među osnovnoškolcima: kreativno i dinamično učenje o vodenom ekosustavu

Kroz interaktivnu radionicu učenici su saznali više o vodi u prirodi, mikroorganizmima te flori i fauni vodenog staništa.

20. 06. 2022.

STARTER - tvoja priprema za poslovni svijet

Upoznaj STARTER - tim koji donosi iskustva poslovnog svijeta u studentski život i ispravlja životopise. Saznaj što sve možeš nauči...

13. 06. 2022.

Upoznajmo eSTUDENT mrežu iz Varaždina, tim koji se ističe svojim humanitarnim projektima!

Saznaj nešto više o timu Varaždin, malom, ali predanom timu!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri