eStudent Logo
Digitalizacija projekta Mozak voli zdravo

Digitalizacija projekta Mozak voli zdravo

Autor: Barbara Gašpar, 13. 05. 2020.

Unatoč nepredviđenoj situaciji, udruga eSTUDENT odlučila je da se projekt Mozak voli zdravo nastavlja u digitalnom obliku. U razdoblju od 18. svibnja do 24. svibnja putem društvene mreže Facebook imat ćete priliku naučiti voditi brigu o vlastitom zdravlju, pri čemu se poseban naglasak pridaje pravilnom načinu prehrane, redovitoj tjelovježbi, mentalnom zdravlju te iznimno važnoj osobnoj motivaciji.

Ništa neće ostati nedorečeno 

Tijekom MVZ Weeka imat ćete mogućnost vidjeti fitness treninge Frane Bobana i recepte Jelene Tomašević te kviz na temu prehrambenih aditiva. Veliki trud uložen u nažalost otkazanu konferenciju se isplatio, jer će se online realizaciji projekta pridružiti predavači: Dragana Olujić, Natko Beck, Marina Milošević, Mašenjka Katić i Sandra Župarić. Možete očekivati zabavne edukativne kvizove na temelju  najvažnijih crtica njihovih predavanja. Na taj način otvara se puno šansi za osvajanje mnogobrojnih poklona. 

Podsjećamo, početkom ožujka održane su radionice pod nazivom: Što jesti u danu, a ne kuhati, Izrada prirodne kozmetike, Koje namirnice mozak (zaista) voli. Također u sklopu projekta Mozak voli zdravo, petu godinu zaredom, organizirano je kulinarsko online natjecanje Brocoola.  Više detalja o pobjednicima ovog studentskog natjecanja i održanim radionicama možete pronaći ovdje.

Ako želiš otkriti i saznati nešto više!

Pratite naše društvene mreže Facebook i Instagram gdje će se sudionicima projekta uz motivirajući i poučni sadržaj pružiti prilika za osvajanje vrijednih poklona zato #staytuned. Posjetite naš web ili se pretplatite na newsletter kako bi bio/la u toku sa svim aktualnostima iz eSTUDENT svijeta.

Ostale objave

29. 05. 2020.

Završilo prvo Presentation skills natjecanje

Pogledajmo kako je prošlo prvo natjecanje, tko je sudjelovao i tko je pobijedio te što nas očekuje dalje.

27. 05. 2020.

Zasvijetli za sebe: Priprema za povratak u normalan život

Održana je online vježbaonica Zasvijetli za druge

25. 05. 2020.

˝Ovogodišnji Mozak voli zdravo pamtimo po inovacijama i timskom radu˝

Iskustva pri organizaciji projekta s nama su podijelile voditeljice tima popularizacije znanosti!

25. 05. 2020.

Završio 2. Accounting Battle: Tko je najveća riba?

eSTUDENTov RiF s partnerskim poduzećem Mazars Cinotti proglasio pobjednike ovogodišnjeg natjecanja u malo drugačijem obliku.

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri