eStudent Logo
Čiča miča gotova je Božićna priča u Varaždinu

Čiča miča gotova je Božićna priča u Varaždinu

Autor: Tomislav Drapela, 19. 12. 2021.

Završio je naš Božićni humanitarni pub turnir koji se održao u srijedu 15.12. u night baru Barfly za udrugu ‘’Životni zov Varaždin’’. Odaziv je bio i više nego odličan. Skupilo se 35 timova, ukupno 70 osoba. Dojmovi su se slegli, pobjednici su odnijeli vrijedne nagrade, a sva prikupljena novčana sredstva od kotizacija i proizvoljnih donacija donirat će se u udrugu ''Životni zov Varaždin''.

Prvo mjesto u Belotu osvojili su Marko Matos i Filip Radotović iz tima ''20 do Boga''.

Kroz smijeh kažu: ''Koliko se već dugo kartamo, pobjedu smo očekivali. Bili smo drugi prije dvije godine pa smo se sada malo poboljšali. Imali smo vremena za trening, a za prijavu nas je motivirala zabava, druženje te humanitarni dio projekta''.

Pobjedu su odnijeli Luka Kotorac i Antoni Jozić iz tima ''Super Max Max Max'' u društvenoj igri Pikado. Ovako kreativno ime nadahnuto je nizozemskim prvakom formule 1 Maxom Verstappenom te skromno navode:

,,Bodreni tim imenom, isto kako se Max borio do finala i do zadnje vožnje, tako smo se i mi borili do finala. Nije bitno tko je pobijedio, bitno je da svi sudjelujemo u ovom humanitarnom turniru, da puno toga proživimo zajedno u ovoj noći, da znamo zašto smo ovdje i da zajedno u ovom božićnom duhu učinimo jedno veliko djelo’’.

Što reći osim bravo momci, sreća prati hrabre, a nagrade koje su osvojili su dva kartona pivovare Međimurski Lepi Dečki u iznosu od 400 kn.

Odmah za petama prvacima, drugo mjesto u Belotu su osvojili tim ‘’Pogegani’’, a u pikadu tim ‘’Coca cola’’. Oba tima su s turnira otišli s poklon bonom u iznosu od 100 kuna za night bar Barfly na sva pića.

Po dvije butelje vina osvojile su ekipe na trećem mjestu. U Belotu je sreću imao tim ‘’Bezimeni’’, a u pikadu ‘’Team FOSS’’.

Glavna organizatorica projekta Ana Novak ističe kako je timski rad jedna od glavnih vrijednosti ovog tima, ali i udruge eSTUDENT.

"Moram pohvaliti sve svoje članove te sam iznimno sretna što imam priliku voditi ovakav tim prepun proaktivnih i radišnih ljudi. U posjet udruzi ‘’Životni Zov Varaždin’’ odlazimo sljedeći tjedan te se nadamo da ćemo im uljepšati božićne blagdane."

Za više informacija o događaju i eSTUDENTu, posjetite naš web, Facebook, Instagram i Linkedln te se pretplatite na eSTUDENT newsletter

.

Ostale objave

17. 01. 2022.

Otvorena je LUMEN platforma najvećih studentskih natjecanja u RH i regiji!

Pročitajte što su nam sve prošlogodišnji pobjednici i poduzeća rekli o ovogodišnjim LUMEN natjecanjima.

16. 01. 2022.

Prijave za LUMEN Engineering su otvorene!

Pronađi svoju frekvenciju: do 31. siječnja prijavi se na LUMEN Engineering natjecanje s područja elektrotehnike

14. 01. 2022.

Prijave za LUMEN Development su otvorene!

Otvorene su prijave za LUMEN Development. Prijavi se, pokaži svoje sposobnosti i osvoji nagrade!

13. 01. 2022.

Počinju prijave poduzeća za sudjelovanje u Zlatnom indeksu

Zlatni indeks već dvanaestu godinu zaredom omogućuje studentima da nagrade poduzeća za kontinuirani doprinos razvoju akademske zaj...

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri