eStudent Logo
Business Matchmaker ove godine vodi na dejt 25 poduzeća!

Business Matchmaker ove godine vodi na dejt 25 poduzeća!

Autor: Vanja Krznarić, 30. 03. 2021.

Business Matchmaker je jednodnevni speed dating događaj za studente ekonomije koji organiziraju Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta - Zagreb i studentska udruga eSTUDENT. Cilj projekta je povezivanje uspješnih poduzeća sa studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, projekt će se održati u online obliku 5. svibnja 2021. godine.

Ovim projektom omogućuje se studentima da se osobno predstave skupini željenih poduzeća, odnosno svojim potencijalnim poslodavcima kroz kombinaciju speed datinga i intervjua za posao u trajanju od 6 minuta. Najuspješniji studenti bit će izabrani u sljedeći, duži krug 15-minutnih razgovora gdje dobivaju priliku ostaviti još bolji dojam te potencijalno dobiti ponudu za praksu ili posao. Studenti na zanimljiv i interaktivan način razvijaju svoje sposobnosti samoprezentacije i upoznaju se s tržištem rada iz prve ruke, a poduzeća dobivaju priliku pronaći idealnog kandidata za traženu poziciju. Nakon razgovora, poduzeća i studenti dobivaju povratnu informaciju jedni od drugih.

Poznata su poduzeća ovogodišnjeg Business Matchmakera

Na ovogodišnjem Business Matchmakeru studentima će se imati priliku predstaviti 26 poduzeća, podijeljenih u 6 skupina, ovisno o tome koji profil studenta traže, a sukladno smjerovima na Ekonomskom fakultetu Zagreb.

Priliku za brzi spoj ove godine studenti će imati sa:

Skupinom A:

·         InterCapital, Ernst&Young, KPMG, Zagrebačka banka, Addiko

Skupinom B:

·         Deloitte, Auto Hrvatska, Konzum plus, PBZ, OTP

Skupinom C:

·         King ICT, Fina, Atos

Skupinom D:

·         Philip Morris Zagreb, Kaufland, FLIBA, Orbico

Skupinom E:

·         SofaScore, L'Oreal, Foreo, HEP

Skupinom F:

·         Coca-Cola , Badel 1862, Primacošped, Samsung

Studenti prijavite se i provjerite slažu li vam se računi!

Prijave za studente počinju 12. travnja 2021. i traju do 23. travnja 2021. godine. S obzirom da se prošlogodišnji dejtovi s poduzećima nisu održali zbog epidemiološke situacije, ove godine se očekuje velik broj prijava. Ovaj projekt je dobra prilika za posao ili praksu na prvi pogled čime se otvaraju vrata za daljnje mogućnosti i uspjeh.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti putem službene e-mail adrese: business.matchmaker@net.efzg.hr ili posjetite službene web stranice Ureda za savjetovanje i razvoj karijera – EFZG i eSTUDENTa.

Ostale objave

20. 04. 2021.

Završno slijetanje - Održane su posljednje dvije radionice projekta Karijerni aerodrom

Nakon prve tri uspješne radionice projekta Karijerni aerodrom, studenti su imali priliku odslušati još dvije radionice koje su bil...

19. 04. 2021.

Izlet u jednu od najbrže rastućih softverskih kompanija u Europi

Na još jednom interaktivnom Izletu na buduće radno mjesto, zaposlenici Q Agency otkrili su nam kako izgleda tipičan radni dan u sv...

17. 04. 2021.

Prve tri destinacije prema poslovnom uspjehu su iza nas

Prva tri dana projekta Karijerni aerodrom uspješno su započela radionicama o izradi motivacijskog pisma, CV-a i kako uspješno odra...

12. 04. 2021.

Priprema, pozor – otvorene su prijave za Business Matchmaker!

Ekonomisti, prijavite se na jedinstveni speed dating događaj namijenjen upravo vama!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri