eStudent Logo
Brojne donacije, smijeh i nagrade - Humanitarni Pub Kviz je oduševio!

Brojne donacije, smijeh i nagrade - Humanitarni Pub Kviz je oduševio!

Autor: Laura Jeletić, 12. 12. 2020.

Spoj humanitarnog, božićnog i timskog duha zvuči nevjerojatno, zar ne? Upravo taj spoj se dogodio u četvrtak 10.12. u 20 sati na Humanitarnom Pub Kvizu, kojeg je osmislio i uspješno održao tim Rijeka - humanitarne aktivnosti udruge eSTUDENT. Sudjelovalo je čak 40 timova, a kviz je održan u online formatu putem YouTube Livea

Timovi su se okušali u zanimljivim pitanjima božićne tematike, a iskazali su se ne samo znanjem već i brojnim donacijama. Prikupljeno je čak 2240 kuna, iznos koji će zasigurno uljepšati blagdane djeci iz Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu. Za predah u neprestanom mozganju bio je zadužen gost iznenađenja - poznati stand-up komičar Vlatko Štampar! Komičar je u pauzi od 15-ak minuta između pitanja za sudionike pripremio pravu malu humorističnu poslasticu, vrativši im tako potrebnu energiju za nastavak kviza.

Svi su timovi pokazali da raspolažu raznolikim znanjem, brzinom i vještinom, ali do samog vrha su se uspjeli popeti timovi HO-HO-HO, Riječkečke i Hahlićevi hahaRI iz Rijeke, osvojivši prva tri mjesta. Pripale su im i nagrade među kojima su: 2 puta po 2 ulaznice za Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, 1 Knockout Snow Festival hoodica koju daruje Collegium, 1 Farmasi poklon paket, 5 Arriva karata za putovanje unutar Hrvatske po izboru i 1 Volim ljuto poklon paket. Iako su samo tri tima osvojila bogate nagrade, neupitno je da su svi timovi otišli doma kao pobjednici - zabavivši se, steknuvši nova znanja, uživajući u stand-up programu od strane Vlatka Štampara i učinivši dobro djelo u korist zajednice!

Želiš li i ti iskusiti nešto slično? Posjeti web i Facebook stranicu eSTUDENT-a, kao i Instagram i LinkedIn profile gdje ćemo te obavijestiti o sličnim događanjima u budućnosti, a ne zaboravi se i pretplatiti na naš eSTUDENT newsletter!

Ostale objave

18. 01. 2021.

Prijave poduzeća za Business Matchmaker su otvorene!

Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjem Business Matchmakeru koji će, s pomakom u budućnost, osvanuti u online obliku!

16. 01. 2021.

LUMEN Week završavamo područjem Data science: prijave u ožujku!

LUMEN Week završili smo panelom na području Data sciencea na kojem smo razgovarali s predstavnicima partnerskih poduzeća.

15. 01. 2021.

Treći dan LUMEN Weeka posvećen području BUSINESS: Prijave u ožujku!

Treći dan LUMEN Weeka posvećen LUMEN Businessu predstavio je partnerska poduzeća te najavio datume prijava i predstavljanja poslov...

14. 01. 2021.

Prijave za LUMEN Engineering su počele!

Odvaži se na inovacije i postani dio LUMEN Engineeringa!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri