eStudent Logo
Accounting Battle u potrazi za partnerskim poduzećima

Accounting Battle u potrazi za partnerskim poduzećima

Autor: Marko Iličković, 07. 01. 2021.

Studentska udruga eSTUDENT treću godinu zaredom organizira natjecanje Accounting Battle u kojem studenti rješavaju slučajeve koje im zadaju partnerska poduzeća. Prijave počinju 7. siječnja 2021. te traju do 25. siječnja 2021., a prijaviti se mogu sva poduzeća koja imaju svoju podružnicu ili sjedište u Republici Hrvatskoj i ove godine žele dodijeliti svoje poslovne slučajeve studentima. Prošle godine svoje poslovne slučajeve studentima zadala je tvrtka Mazars Cinotti.

Što je Accounting Battle?

Accounting Battle je natjecanje iz područja računovodstva koje organizira eSTUDENTov tim Računovodstvo i financije u suradnji s gospodarskom i akademskom zajednicom, a odvija se tijekom ožujka i travnja te se sastoji od tri kruga. Natjecatelje koji prođu u treći krug očekuje simulacija sastanka s klijentima kroz koje će imati priliku iskusiti čari poslovnog svijeta.

Na ovom natjecanju poduzeća imaju priliku vidjeti na koji način potencijalni budući zaposlenici pronalaze kreativna rješenja za slučajeve, koriste analitičko razmišljanje i istraživanje.

Datum objave odabranih partnerskih poduzeća je  2. veljače 2021.

Prijavite se natječaj ovdje, a za sva pitanja se možete javiti na accounting.battle@estudent.hr !

Ako vas zanima nešto više o Udruzi, posjetite web, Instagram ili Facebook, te ukoliko želite dobivati vijesti iz eSTUDENTa, pretplatite se na newsletter

Ostale objave

18. 01. 2021.

Prijave poduzeća za Business Matchmaker su otvorene!

Prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjem Business Matchmakeru koji će, s pomakom u budućnost, osvanuti u online obliku!

16. 01. 2021.

LUMEN Week završavamo područjem Data science: prijave u ožujku!

LUMEN Week završili smo panelom na području Data sciencea na kojem smo razgovarali s predstavnicima partnerskih poduzeća.

15. 01. 2021.

Treći dan LUMEN Weeka posvećen području BUSINESS: Prijave u ožujku!

Treći dan LUMEN Weeka posvećen LUMEN Businessu predstavio je partnerska poduzeća te najavio datume prijava i predstavljanja poslov...

14. 01. 2021.

Prijave za LUMEN Engineering su počele!

Odvaži se na inovacije i postani dio LUMEN Engineeringa!

Postani članom Udruge putem pristupnog procesa koji se odvija jednom godišnje!

Prijavi se na naš newsletter i među prvima saznaj za studentska natjecanja, projekte i ostale studentske pogodnosti :)

Strateški partneri