Slider-01

Tim Starter već treću godinu za redom uspješno organizira događaj Starter Subota 3.0 koji obuhvaća sva tri osnovna koraka selekcijskog procesa prilikom zapošljavanja. Naime, studenti kroz radionice uče kako izraditi dobar životopis te kako, što uspješnije, proći selekcijsko testiranje i selekcijski intervju. Starter Subota 3.0 održat će se 10. ožujka 2018. godine na Arhitektonskom fakultetu (dvorana 317) s početkom u 11 sati. Svaku radionicu drže iskusni članovi Starter tima, a kako bi se osigurala što kvalitetnija edukacija broj prijava je ograničen.  

Radionice će se održavati prema sljedećem rasporedu:

  • 11:00 – 13:00 Selekcijski intervju
  • 13:00 – 15:00 Selekcijsko testiranje
  • 15:00 – 17:00 CV Helpdesk

Selekcijski intervju najvažniji je korak za ostavljanje dojma, stoga će Vesna Kušćević i Nikola Raguž sve polaznike radionice uputiti na što trebaju obratiti pažnju, ukazati na najčešće pogreške, ali i otkriti sve najbitnije savjete i trikove kako ostaviti što bolji dojam kod poslodavca. Nadalje, drugi korak je selekcijsko testiranje, radionica na kojoj će Petra Žukina i Bruno Petković svim zainteresiranim studentima pobliže objasniti značenje i važnost selekcijskih testova te ukazati što poslodavci pomoću njih žele i mogu saznati o potencijalnom zaposleniku. Naposljetku, održat će se i interaktivna radionica izrade životopisa CV Helpdesk koju će voditi Lucija Bušljeta i Josipa Juroš, članice Starter tima koje su svoje iskustvo stekle ispravljanjem velikog broja životopisa te stalnim kontaktom s predstavnicima ljudskih resursa s kojima udruga eSTUDENT surađuje tijekom cijele godine.

Nije bitno što studiraš i koja si godina, kada ti Starter pruži priliku, iskoristiš je! Prijaviti se možeš na jednu ili više radionica, a broj prijava je ograničen.

Matea Rubil