Prijavite se za New Europe Business Forum 22.05., forum čiji je cilj okupiti lidere iz raznih područja (gospodarstvo, politika, sport, umjetnost, znanost) jednom godišnje u Hrvatskoj kako bi raspravili i iznijeli svoje viđenje o temama širokog spektra, od poduzetništva, vodstva i znanstvenih inovacija pa sve do makroekonomskih trendova i geopolitičkih događaja.

 

Svoj dolazak su već potvrdili :

Einars Repše, bivši premijer i ministar financija Latvijske vlade, za vrijeme njegovog mandata, Latvija je prošla put od pada GDPa od skoro 20% u 2009, do najbrže rastuće EU ekonomije u 2013 (+5,5% rast GDPa)
Jan Mühlfeit, bivši CEO Microsoft Europe
Prof. Didier Sornette, ETH Zurich
Robert Swan, prvi istraživač koji je hodao i sjevernim i južnim polom, nagrađen je i Ordenom Britanskog Carstva
Ryan Leslie, student Harvarda, a danas glazbeni producent, pjevač i poduzetnik nomiran za Grammy koji razvija novi poslovni model koji bi mogao revolucionirati glazbenu industriju
Siniša Krajnović, potpredsjednik i voditelj istraživačko-razvojnog centra kompanije Ericsson, Stockholm, Švedska

 

Prijave u obliku natjecanja traju do 25.03.!

Posebno za studente, organizirano je natjecanje na linku http://studentcompetitions.com/…/the-new-europe-business-fo…, koji se sastoji od 15 pitanja te uploadanja motivacijskog videa (1:30-3:00) ili motivacijskog pisma do 150 riječi. Također, potrebno je i poslati CV nanebf@zsem.hr.

 

Obzirom da je plan da 1/3 sudionika konferencije budu studenti, ovo je velika prilika za osvajanje besplatnog ulaza na konferenciju (vrijednosti 350 €). Prva tri natjecatelja osvajaju i besplatno školovanje na ZŠEM ljetnoj školi koja donosi čak 9 ECTS-a.

 

Više informacija se može pronaći na https://www.facebook.com/neweuropebusinessforum i na www.nebf.eu, a za sva pitanja slobodno se javite na ivo.bozic@gmail.com