Vizionar je najveće studentsko natjecanje u izradi dizajna i vizualnih rješenja u Hrvatskoj, koje već sedmu godinu za redom organizira udruga eSTUDENT uz pomoć brojnih partnera iz gospodarstva i akademske zajednice.

     


 

       Cilj projekta je upoznavanje okoline s kreativnim rješenjima vizualnih komunikacija. Vizionar povezuje studente sa budućim poslodavcima te im omogućuje da pokažu svoj talent u kreativnim rješenjima. Osim toga omogućuje i međusobno povezivanje kvalitetnih studenata. On im omogućuje da prikažu svoje viđenje kreativnog rješenja određenog brenda.

 

       Vizija Vizionara je postati regionalno prepoznatljiv projekt koji umrežuje i omogućuje najboljim studentima jedinstvenu priliku osigurati si buduće radno mjesto, surađivati sa svim Sveučilišnim fakultetima na području RH, te proširiti domet djelovanja i uključiti u projekt suradnju s još više poduzeća i najboljih studenata  s područja Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore i sl.

 

       Misija Vizionara je okupljanje ambicioznih i proaktivnih sudenata kako bi sudjelovanjem u natjecanju ostvarili prvi korak u izgradnji karijere. Uz to, Vizionar potiče povezivanje talentiranih studenata (budućih zaposlenika) s poduzećima (budućim poslodavcima), te pruža studentima dodatna praktična iskustva i teoretska znanja putem natjecanja, stručnih predavanja i komunikacije s ekspertima.