eSTUDENT je neprofitna udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Udrugu, projekte, radionice i inicijative od početka vode studenti koji su motivirani i voljni mijenjati okruženje u kojem žive na bolje. Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz rad na projektima, kroz potporu te kroz podizanje kvalitete njihovog studiranja.

eSTUDENT su u početku činili studenti Ekonomskog fakulteta i FER-a, danas naši članovi dolaze s gotovo svih fakulteta u Zagrebu. Svim članovima je zajednička strast, entuzijazam i kreativnost koja nas motivira da širimo postojeće projekte i stvaramo nove. Time dajemo priliku nama samima, ali i ostalim studentima da se dodatno educiraju, odvaže na nove izazove i steknu dodatna iskustva tijekom fakulteta. Kroz zajednički rad razvijamo svoju kreativnost i kontinuirano učimo. Svemu što radimo pristupamo iskreno, motivirano i pozitivno dok ne pretočimo svoje vizije u stvarnost.

Završnicaweb
tb_rovinj

 

 

Svake godine organiziramo više od 30 različitih projekata na kojima sudjeluju tisuće studenata iz cijele Hrvatske, ali i regije.

To ne bi bilo moguće bez snažne podrške akademske i poslovne zajednice. U poduzećima i fakultetima našli smo partnere i prijatelje koji prepoznaju volonterski rad više od 300 naših članova svake godine.