IMG_0442

Na krovu VMD zgrade (26. kat) održan je događaj „Zajedno na vrhu“ u organizaciji udruge  eSTUDENT. Riječ je o neformalnom druženju najboljih studenata iz cijele Hrvatske,  pobjednika eSTUDENTovih studentskih natjecanja, članova udruge eSTUDENT te uglednih  predstavnika gospodarske i akademske zajednice.

Glavni cilj udruge eSTUDENT je povezati studente s poduzećima uz potporu akademske  zajednice. U skladu s tom misijom, godišnje održavamo veliki broj studentskih natjecanja i  projekata, a jedan u nizu je i događaj „Zajedno na vrhu“ koji se održava po prvi puta.

Ideja iza događaja bila je okupiti ponajbolje studente i dodatno ih povezati s poduzećima i  omogućiti im da u neformalnom okruženju steknu jedno novo i vrijedno iskustvo te nova  poznanstva. Većina studenata često nema prilike naći se u takvom okruženju pa vjerujemo da  ovaj događaj za mnoge otvara jedna nova vrata prema povezivanju s potencijalnim budućim  poslodavcima.

Večer je protekla u ležernom i ljetnom ugođaju s pogledom na Zagreb pod noćnim svijetlima, a  atmosferi je dodatno pridonijelo uređenje u ljetnom štihu krova VMD zgrade te live duo koji je  začinio atmosferu i rasplesao uzvanike.

„Ovaj događaj organizirali smo mi, studenti, za svoje kolege studente. Ovo je odlična prilika za  sve pobjednike eSTUDENTovih natjecanja da se još bolje povežu s poduzećima i da u neformalnoj atmosferi upoznaju ljude koji će ih jednog dana zapošljavati. Izrazito smo zadovoljni odazivom i reakcijama, nismo ni mogli zamisliti bolji i ljepši kraj najuspješnije eSTUDENT godine do sada.“ – izjavio je Filip Cindrić, predsjednik eSTUDENT udruge.
Na samom događaju prisustvovalo je preko 200 uzvanika, od kojih oko 80 predstavnika poduzeća među kojima su Zagrebačka banka, Nestle, PwC, EY, Infinum, Pliva, B&Ž, Adacta, Degordian, Five, Microblink, Styria, Hrvatski telekom, Imago, PBZ,  Agrokor, Infobip, Vibby i mnogi drugi  te preko 120 studenata.unnamed (1)

 

„Sudjelovanje i pobjeda na Smartup natjecanju omogućili su nam da puno ljudi čuje za nas i naš projekt te su nam se počeli javljati zainteresirani kupci, a ovaj event zaista izgleda kao Hollywoodski party, atmosfera je odlična, svi su super raspoloženi, a ambijent, uređenje i pogled su iznimni. Sve pohvale eSTUDENTu na ovakvoj organizaciji, lijepo su nas iznenadili.“ – dodala je Martina Grgić, pobjednica Smartup natjecanja. 

 

„Ovo je najinovativniji i možda najbolji način da upoznamo naše buduće zaposlenike. Šteta da ovakvih događaja nema i više, svaka čast eSTUDENTu. Još jednom su pokazali da su lideri u povezivanju akademske i gospodarske zajednice“ – zaključio je jedan od brojnih predstavnika poduzeća.