Motivacijsko predavanje - Bartol Freškura o izazovima u svijetu Data Science-a

Zanima te Big Data područje? Želiš postati data scientist i učiti o jednoj od važnijih znanosti današnjice? Mozgalo se vraća da sve to ostvari! Motivacijsko predavanje na temu Styria.AI – lessons learned iz perspektive jednog data scientista održat će se  22. siječnja 2019. u 18 sati u dvorani A201 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Predavanje će održati Bartol Freškura, član tima koji je na prošlogodišnjem Mozgalu osvojio prvo mjesto u zadatku ML Robust Challenge, uključujući i nagradu za najbolju prezentaciju. U predavanju će biti riječi o rastućoj i vječno promjenjivoj industriji, podatkovnoj znanosti (Data Science), i kako uspješno pratiti sve nove trendove tog velikog i promjenjivog područja. Bartol Freškura ukratko će prepričati svoj karijerni put od prvih susreta sa strojnim učenjem do rada u Data Science timu u Styria.ai. Nastojat će potaknuti studente koji žele sudjelovati u natjecanju dijeleći s njima svoja iskustva, kako u karijeri, tako i u Mozgalu.

Pozivamo sve zainteresirane studente koji žele sudjelovati u ovogodišnjem Mozgalu, kao i sve one koji se još nisu odlučili, da dođu na predavanje i čuju o bogatom iskustvu bivšeg natjecatelja te odluče zaroniti u svijet znanosti budućnosti, Data Sciencea.

 

Marija Bobinski