slider

Na “Drago mi je, eSTUDENT!” predavanjima, koja su se održala 9., 11. i 12. listopada na FER-u, PMF-u i EFZG-u, budući članovi su imali priliku upoznati eSTUDENTe, čuti nešto više o organizaciji same Udruge, njenim aktivnostima, projektima i timovima. Uz to, imali su priliku pitati sve što ih zanima i saznati više o pristupnom procesu.

Pristupni proces odvija se jednom godišnje,  početkom akademske godine. Prilika je to, da se svaki zainteresiran i motiviran student pridruži našoj eSTUDENT obitelji koja svake godine broji preko 300 članova i podigne svoje znanje, iskustvo i zabavu na višu razinu. Pristupni proces sastoji se od nekoliko koraka. Prvi korak je sama prijava i ispunjavanje osnovnih podataka koji nam pomažu da bolje upoznamo buduće eSTUDENTe. Vremena za prvi korak u LEVEL UP-u imate do 15. listopada. Nakon što se prijavite na svoj ćete mail dobiti potvrdu prijave i pojašnjenje daljnjih koraka.

Sljedeći korak prijave je možda najteži, a to je odlučiti između ukupno 22 tima koji je onaj pravi i u kojem želite biti. Prijaviti se možete u najmanje jedan, a najviše tri tima. Ponoviti gradivo i doznati čime se koji tim bavi možete ovdje.

Nakon što odaberete timove u čijem radu želite sudjelovati slijedi online testiranje i pisanje motivacijskog pisma. Ovaj korak pristupnog procesa odvijat će se do 22. listopada. Online testiranje predstavlja zadatak kojim voditelji timova žele vidjeti vaša znanja, vještine, snalažljivost i doznati kako razmišljate. Mislite da niste dovoljno vješti u rješavanju tog zadatka i da to neće biti dovoljno dobro? Ne dajte se obeshrabriti, bitan nam je prvenstveno vaš trud i želja za učenjem i napretkom. Naposljetku, tu smo da učimo. Članstvom u Udruzi stjecat ćete nova znanja i vještine i usavršavati postojeće. Motivacijsko pismo pruža vam  priliku pokazati voditeljima da ste vi prava osoba za njihov tim i na koje sve načine možete pridonijeti timu.

Šećer uvijek dolazi na kraju, a mi za kraj pristupnog procesa ostavljamo intervju. Intervjuima pristupaju svi koji su ispunili prethodne korake prijave. Intervjui će se odvijati od 23. listopada do 4. studenog. O točnom mjestu i vremenu intervjua mailom će vas obavijestiti voditelji odabranih timova. Intervju je prilika da vas voditelji timova upoznaju i doznaju više o vama, ali i vi o njima i timu. Konačne rezultate prijava doznat ćete 5. studenog.

Za sva pitanja koja su vam možda ostala visjeti u zraku provjerite naš FAQ. Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Kliknite za LEVEL UP, postanite dio naše priče i podignite iskustvo, znanje i zabavu na novu razinu!

timeline

 

Nika Marin