Zlatni-index-header_estudent-dimenzije

Produžene su prijave poduzeća za nagradu Zlatni indeks te sada traju do 23. veljače 2018. godine, a rok je produžen za svaku kategoriju osim za kategoriju Najboljeg imidža. Naime, nagrade se dodjeljuju u pet kategorija, a to su:

 

  •         Stručne prakse
  •         Stipendije
  •         Ulaganje u studentske udruge i projekte
  •         Stručna potpora i organiziranje projekata
  •         Najbolji imidž

 

Svaka od navedenih kategorija podijeljena je na velika privatna i javna/mješovita poduzeća te na srednja i mala privatna poduzeća, a o dobitnicima nagrade odlučuju studenti, točnije ranije formirano Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika najaktivnijih udruga i zborova sa svih sveučilišta u Hrvatskoj. Zlatni indeks je jedinstvena nagrada u Republici Hrvatskoj, a poduzeća se sama prijavljuju na projekt koji im je jedinstvena prilika, kako za promociju, tako i za povezivanje sa studentima i potencijalnim budućim zaposlenicima. Projekt Zlatni indeks nagrađuje ona poduzeća koja su najbolje pridonijela kakvoći studentskog života, ali i njihovom obrazovanju te stručnom usavršavanju.

Detaljnije informacije o projektu i načinu prijave poduzeća možete pronaći na linku. Ne propustite priliku, prijavite se!

Matea Rubil