Jakov-vilović

Vizionar, jedini projekt u Hrvatskoj organiziran kao studentski natječaj za dizajn, kao uvod u ovogodišnje natjecanje organizira 3. motivacijsko predavanje ˝Kako istovremeno biti lijen i uspješan?˝. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 14. ožujka, u 18h na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u dvorani B-323. S tobom će svoja znanja i iskustva podijeliti Jakov Vilović, osnivač i direktor reklamne agencije Utorak.

Reklamna agencija Utorak je 2014. godine osvojila čak dvije nagrade na Danima komunikacija. Njihova kampanja ˝Iskon – Ne daj babi s kolačima da prođe!˝ pokazala se uspješnom u dvije kategorije, a ovo predavanje odlična ti je prilika da saznaš priču koja stoji iza uspjeha. Također, možeš saznati što i kako sada Jakov radi te koji je njegov dojam o svemu tome.

DSC_4736-2

˝Bildungspredavanje o tome kako uspješno biti lijen u svijetu koji marljivost, prijegor, znoj, bol i svakodnevnu žrtvu na radnom mjestu slavi kao neupitne ideale? Nije li poanta uspjeha da radiš sve manje, a ne više? Kad će penzija? Na ova vječna pitanja pokušat ću odgovoriti iz vlastitog iskustva.˝ dodao je Jakov Vilović.

Svrha eSTUDENTovog Vizionara je educirati okolinu što je dobar i kvalitetan dizajn. Omogućiti mladim profesionalcima da putem natječaja pokažu svoj talent, povežu se s potencijalnim poslodavcima i tako dobe priliku za prvi stručni posao.  Cilj nam je povezati studente društvenih i umjetničkih usmjerenja, potaknuti poduzetnički duh i stvoriti najveće studentsko natjecanja iz područja dizajna.

Predavanje je otvoreno za sve studente. Potvrdi nam da dolaziš na našem Facebook eventu.

Vidimo se!