DSC_4546

U petak, 20. travnja posjetili smo Zagrebačku banku kako bi zainteresirani studenti saznali nešto više o svom potencijalnom budućem radnom mjestu. 

Najprije smo čuli ponešto o povijesti banke, a zatim nas je, po ulasku u Gradsku štedionicu, dočekao Vremenski trezor o kojem smo čuli zanimljivu priču. Građani su ovdje 2014. godine ostavili predmete koje su htjeli prenijeti idućim naraštajima te će njihovi nasljednici predmete moći dobiti tek 2114. godine. Ovom pričom, Zagrebačka banka ističe kako im je osim pružanja inovativnih i što kvalitetnijih usluga, iznimno bitan odnos s klijentima i njihovo povjerenje.

DSC_4535

Potom su nas zaposlenici proveli kroz banku, kako bi dobili bolji uvid u radne uvjete i radna mjesta zaposlenika, a nakon toga dali su nam priliku da postavljamo pitanja i dajemo mišljenja o tome kako bi oni mogli poboljšati svoje usluge da bismo mi bili što zadovoljniji kao klijenti. Neke bitne informacije koje smo čuli, a mogle bi koristiti studentima, je mogućnost otvaranja Paketa za mlade s brojnim pogodnostima te korištenje usluga e-poslovnice, odnosno razgovora s bankarom putem audiopoziva, videopoziva ili chata, čime je svim korisnicima omogućeno obavljanje usluga gdje god se nalazili.
Nakon toga, posjetili smo Poduzetnički centar. Saznali smo informacije o zaduženjima pojedinih bankara te kako zaposlenici moraju biti upoznati sa svim djelatnostima i kako bi bili što upućeniji u različite potrebe svojih klijenata i time pružili što kvalitetniju uslugu. Kao i u Gradskoj štedionici, i ovdje smo čuli kako je zaposlenicima vrlo bitno, osim samih bankarskih usluga, uspostaviti dobar odnos s klijentom, savjetovati ih i pružiti im što kvalitetniju uslugu kako bi zadovoljstvo bilo obostrano. Na kraju su nam zaposlenice odgovorile na sva pitanja i provele nas kroz svoj ured.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim zaposlenicima na iznimnoj ljubaznosti i odgovaranju na sve naše upite.